Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość trrrdd5553

Czy to jest zakochanie?

Polecane posty

Gość trrrdd5553

Cześć, jestem dziewczyną i chcę znać wasze zdanie czy te symptomy u pewnego mężczyzny, które wymienię świadczą o jego zakochaniu? Czy po prostu podobam mu się tylko? Zaznaczam, że widział mnie tylko 2 razy. Mam 23 lata, on 28. - pisze codziennie, pyta co słychać, pyta kilkakrotnie w ciągu dnia co robię, martwi się cy dojdę bezpiecznie do domu jak wychodzę, - prawi komplementy typu: jesteś miła, ładna, kochana - pisze ze mną nawet wtedy gdy jest gdzieś z kumplami (choć dłużej to trwa), - mówi, że przyjedzie do mnie i czy wyjdę przed dom - obserwuje mnie,a na pytanie czemu nie podszedł wtedy mówi, że się wstydził, - jest kulturalny, nie wyraża się grubiańsko, - pisze, że mam słodki głos I jeszcze taka rzecz, że gdy napisałam mu aby przekazał mojemu bratu (pracują razem) aby wstąpił po pracy do apteki i mi coś tam kupił i gdy brat zapomina on dzwoni do apteki i zamawia mi to co chciałam. następnie informuje, że zamówił i czekać będzie na odbiór. Na drugi dzień pyta czy będę miała czym wrócić... Dodam, że poprosiłam go także czy mnie zbudzi rano, obudził mnie dokładnie o godzinie na którą się umówiliśmy. I to w sobotę....po całym tyg pracy. Czy on się zakochał????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować