Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co grała moja eks?

Polecane posty

Gość gość

Była ze mna ale ciągle mówiła że jestem idiotą i że jestem zerem a potem mnie przepraszała i dziękowała że chce z nią być i że jestem dla niej taki dobry. Zostawiła mnie, tak po prostu po 4 miesiącach razem. W tym czasie spotkała się z ex z którym była też 4 miesiące. W tym czasie nie mieliśmy kontaktu. Wróciła do mnie na kilka dni po dwóch miesiącach. Pisała jak kocha i że jest szczęśliwa,że chce z nia być.Bluzgała na eksa, śmiała się z niego że jest zerem. Rzuciła mnie po kilku dniach. Okazało się ze spotkała się z eks ale znowu się pokłócili ale po kilku miesiącach zeszli razem. To był bardzo toksyczny związek dla mnie. Wyzywała mnie a potem przepraszała. Zeszła się tamtym typem a potem jeszcze do mnie pisała jaka to ona jest szczęśliwa. Są ze sobą już jakiś czas. Od dawna o niej nie myślałem ale dzisiaj jakoś mnie to zastanowiło co jej chodziło po głowie. Po co to wszystko było? Ktoś ma jakiś pomysł po co była ze mną? Po co był ten cyrk. Bluzgi, obwinianie mnie o wszystko , ciągłe przepraszanie i oskarżanie?

Gość gość
lat naście zapewne ma, więc sama nie wiedziała czego chce, daj sobie spokój, w ogóle o tym nie myśl. szkoda życia głowa do góry !

Gość gość
ona jest dorosła właśnie 24 lata, są razem już bardzo długo jak na nią bo rok. O co chodziło? Czy ktoś umie to zanalizować bo rano wstałem i tak chodzę i myślę "co to k***a było?! :>

Gość gość
Ona jest dorosła? Chyba nie, takie zachowanie nie jest dojrzałe. Co to było ?! Ciężko powiedzieć. To raczej ktoś kto nie zasługuje na rozmyślanie o niej. Daj spokój, nie warto nawet się zastanawiać.

Gość gość
Ciekawe czy dla niego jest taka sam jak dla mnie ;p

Gość gość
Ta sprawa nie daje mi dziś spokoju, o co jej mogło chodzić? Może ze mną jest coś nie tak.

Gość gość
Może on leci na kase?

Gość pan krac
wytłumaczenie jest jedno - laska jest poy*****. na c***j drążyć. :D