Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_fetyszysty

Pytanie do fetyszystów stóp. Jak wam robić dobrze?

Polecane posty

Gość dziewczyna_fetyszysty

Cześć chłopaki. Poznałam niedawno fantastycznego faceta, jest wspaniały w włóżku i daje mi mnóstwo rozkoszy. Niedawno przyznał się że ma silny fetysz stóp. Całe szczęście moje są zgrabne i jestem z nich dumna smiech.gif Mam wielką ochotę sprawić mojemu facetowi jak najwięcej rozkoszy stópkami, ale jestem w tym temacie początkująca. Możecie coś doradzić? Chcę go zaskoczyć, zrobić erotyczną niespodziankę, dlatego chciałabym się dowiedzieć od innych maniaków stópek: - Co was najbardziej podnieca w widoku damskich stóp? Jak kobieta najlepiej może zaprezentować stopy facetowi, aby go nimi podniecić? - Jak najlepiej zrobić dobrze facetowi stópkami? - Co byście chcieli, aby kobieta która Wam zrobiła? - Jakieś inne podpowiedzi dla podnieconej posiadaczki zgrabnych stóp, która chce nimi uszczęśliwić swojego partnera? PS. Pytam jeszcze raz bo poprzednio dodało mi się w złym dziale :(

Gość Znawca stopek
dbaj nadal o stopki, maluj paznokcie, pielęgnuj piętki, kładź mu je na kolanach by je masował i całował paluszki i pietki, masuj mu krocze nimi i co jakiś czas zamiast ustami czy ręką zrób mu dobrze stopkami:D

Gość gość
Powiedz mu że bardzo chciałabyś aby spuścił się na twoje stopy, że chcesz patrzeć jak to robi. A jak już wytryśnie, pocieraj stópkami o siebie aby rozprowadzić jego nasienie po nich. Przez cały czas możesz się sama pieścić paluszkami, żeby jeszcze bardziej go nakręcić.