Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jan Paweł II za życia wcale nie był taki święty

Polecane posty

Gość gość
Jan Paweł Drugi to WIELKI człowiek!! Papież Franciszek nie dorasta mu do pięt. Jan Paweł Drugi był wielkim człowiekiem i co najważniejsze PAPIEŻEM POLAKIEM! Takiego papieża już nigdy nie będziemy mieć :(

Gość gość
Leninowi i Stalinowi do pięt nie dorastał

Gość gość
Przecież za życia nie był świętym.

Gość gość
Franciszek to pierwszy papież który robi coś dobrego dla ludzi, ma w sobie pokorę i autentyczność. JP2 to natomiast po prostu dno i metr mułu, napodróżował się kosztem biednych krajów, napierdolił frazesów a debile łyknęli i chwalą typa, chociaż wspierał kolesi-pedofilów, wynosił zbrodniarzy na ołtarze a swoim paplaniem debilizmów o prezerwatywach przyczynił się do epidemii HIV a Afryce.

Gość Papieżowa
Matko święta jacy jesteście tępi sataniści!! Żeby tak fatalnie mówić o PAPIEŻU POLAKU JANIE DRUGIM ?? On był najlepszy!! Takiego papieża już NIGDY nie będziemy mieć. W ogóle bardzo źle się stało że zachorował i umarł... mógł jeszcze żyć, aż taki sędziwy nie był :(

Gość gość
lewactwu nie wytłumaczysz to z nienawiści tepe

Gość Papieżowa
BARDZO przeżyłam śmierć Papieża JANA DRUGIEGO! Całą żałobę narodową ogłoszoną przez prezydenta nie wychodziłam w ogóle z domu tylko leżałam i płakałam :( A teraz ubolewam bo każda rocznica śmierci tego WYJĄTKOWEGO człowieka jest po prostu zlewana i nawet syreny się nie włączają... :(

Gość gość
Jan Paweł II to рiеrdоlоny pedofil i jеbаnа ku‪rwa

Gość gość
To jest fotomontaż z Faktów i Mitów sprzed kilkunastu lat. :o

Gość gość
To ja pojadę klasykiem: "Jan Paweł 2 gwałcił małe dzieci"

Gość gość
nie pieprzcie - nie gwałcił! ale miał kochankę (Kinaszewską) i syna z nią (Adama)

Gość gość
wpiszcie w google "Irena Kinaszewska"

Gość gość
Jan Paweł II podtrzymywał "Crimen Sollicitationis" dokument, który pod karą ekskomuniki nakazuje trzymanie w największym sekrecie przestępstw seksualnych księży, nakazuje bezkompromisową walkę z poszkodowanymi i tymi, którzy ich popierają, zakazuje współpracę w tych sprawach z władzami śledczymi, nakazuje niszczenie dowodów przestępstw, nakazuje przeniesienie księdza do innej parafii, itp. Dokument ten nie przywiązuje żadnej wagi do ofiar przestępstw seksualnych popełnianych przez księży. Mówi wyraźnie że OPIEKĄ MAJĄ BYĆ OBJĘCI OSKARŻENI KSIĘŻA. Stawia sobie za cel zdławienie wybuchu skandalu seksualnego a nie, dobro poszkodowanych - małoletnich ofiar księży pedofilów."