Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto na fejsie polrocznej dziewczynki. Co Wy o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Konto na fejsie u polrocznej dziewczynki. Co Wy o tym myslicie?

Gość gość
Jasne i sweet focia z kolczykami w uszach :P

Gość gość
Patologia!

Gość gość
Ja jestem przeciwniczką szufladkowania ludzi, ale kurde... Jestem ostatnio na basenie, patrzę, płynie takie małe toto, jakoś rok -półtora może miało. W różowych falbankach i kolczykach w uszach. Pewnie nazywało się toto vanessa albo inna nikola. Tak czy inaczej, z tym małym nieszczęściem płynęła mamusia, typowa tipsiara, na basen oczywiście w pełnym makeupie oraz tatuś paker, za to na ramieniu miał wytatuowaną twarz swojego dziecka... Wiecie, jeden z tych tatuaży, co wygląda jakby ktoś chciał sobie wydziergać na haju laleczkę chucky. Aczkolwiek oprócz tego uważam spoko ludzie, fajnie że malą na basen biorą i spędzają miło razem czas. Zachowywali się bez zarzutu. Jakby nie te oczywiste objawy braku mózgu to nikt by nie zwrócił uwagi.

Gość gość
a jednak ich zaszufladkowałaś. Są jacy są jednemu się to podoba drugiemu nie, a ty już wiesz, że dziecko to była vanessa, bo miała falbanki :o Idąc tym tokiem rozumowania ty zapewne jesteś Krycha albo inna Zdzicha z takim podejściem do ludzi i życia :o Fajnie się zachowywali ale wg ciebie nie mają mózgu hmmmm.... jakim trzeba być chamem i tłukiem żeby tak się wypowiadać? Za to wystylizowane hipstery i stylowe damesy gdzie żaba, za żaba z pyska leci, gdzie kiep za kiepem leci na chodnik to są fajni cool ludzie :o Co za posrana baba z ciebie :o

Gość gość
Ale gdyby o wygląd tylko chodziło to bym się nie czepiała, ale sory, okaleczanie dziecka jest dla mnie jednoznaczne z brakiem mózgu u rodzica, nie wiem nad czym tu dywagować. I nie powiedziałam, że to niefajni ludzie, chyba że dla ciebie niski iloraz inteligencji oznacza, że już się z takimi nie zadajesz.

Gość gość
a co mamy myśleć? buractwo mamuśki tylko wychodzi... tak kolczyki w uszach pewnie dziecko też już ma :)

Gość gość
powiedz mi w którym miejscu dziecko jest okaleczone? Dla jasności nie mam dzieci. Jednym się to podoba innym nie. Rzecz gustu a o tym się przecież nie dyskutuje.

Gość gość
Odbiegajac od tematu ..Ja tez nie wiem po co takim maluchom kolczyki:/ Co innego juz taka 5 latka, chce to niech ma, a mala lysa pala lub z piorami na 3 cm to sory ale smiesznie wyglada. A juz zakladanie konta polrocznej dziewczynce to juz w ogole zalosne..i jeszcze powiedz ze pewnie juz ma z 200 znajomych. Niektorzy rodzice to debile.

Gość gość
"powiedz mi w którym miejscu dziecko jest okaleczone? " No jak ma przebite uszy to pewnie na uszach jest okaleczona, co nie?