Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angellina_79

zamiast płytek na ścianie w kuchni

Polecane posty

Gość angellina_79

co układać zamiast płytek w kuchni na ścianie? chciałabym samodzielnie z mężem odnowić wystrój naszej ne zbyt dużej kuchni, jaki materiał będzie najlepszym rozwiązaniem?

Gość gość
Tapeta winylowa.

Gość angelina_79
a jak to sie kładzie/ układa? pierwszy raz słysze o czyms takim... znajomi mówili mi o kamieniu dekoracyjnym, może własnie to bedzie dobrym pomysłem\?

Gość gość
Możesz pomalować po prostu farbą ceramiczną - zachowuje się jak szkło, bez śladu znikają nawet tłuste plamy czy buraczki

Gość gość
uwazam, ze kamien dekoracyjny to nie najlepszy pomysl ze wzgledu na brud. wyobraz sobie szorowanie nad kuchenka:/ nie wiem co masz teraz ale jesli plytki to ja bym to wszystko skuła i poszpachlowala czy zaklajstrowala jakims klejem byle jak, tak wiesz- artystycznie. mozesz pomalowac na jakis kolor- wg mnie najlepszy bialy badz taki naturalny szary. i taka sciane przykrylabym tafla szkla w strategicznych miejscach czyli nad kuchenka i zlewem. albo jesli masz sciane z cegly to odkrylabym taka wyczyszczona cegle i na to troche szkla co by sie nie brudzily.

zgadzam się, że kamień to nie jest najlepszy pomysł, ten pomysł z płytkami za szkłem całkiem dobry;)

ja mam duże marmurowe kafle, 60*60, wyglądają kozacko i pięknie pasują do kuchni, powierzchnie mają gładką więc bez problemu z myciem kolega minimalista strzelił sobie blachę, ma do niej poprzyczepiane różne rzeczy magnesami, wygodna do mycia tu możecie poszukać inspiracji https://www.youtube.com/channel/UCiHTqyILO4CRHeJRorlyhow

pomysłów jest wiele, zależy jaki też macie wystrój, bo nie wszystko będzie do wszystkiego pasować;)

Gość gość
My mamy Grube szklo specjalnie hartowane aby mozna bylo wyciac otwory na gniazdka & to jest teraz w modzie ,mozesz zamowic w roznych kolorach ,my mamy pod spodem polozona tapete kolorowa jest to super praktyczne i latwe w utrzymaniu czystosci ,goraco polecam.My mielismy robione meble kuchenne na wymiar przez stolarza i To on nam tez zrobil te szklane plyty na wymiar. Monza je rowniez kupic w sklepach z meblami kuchennymi.

Gość gość
szkło na ścianę jest bardzo fajnym pomysłem, też mam i świetnie wygląda. Ja kupowałam od nich http://zakladszklarski.com.pl/i polecam, mają naprawdę duży wybór i fajne pomysły. Na pewno coś ci doradzą.