Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula66

szybko i łatwo schudnąć

Polecane posty

Gość ula66

Witam  mam 17 lat ważę 66 kg o mam 168cm bardzo bym chciała schudnąć w miesiąc 8 kg bo tyle wyszło mi do prawidłowej wagi. Najgorsze w tym ze nie wiem jak mam to zrobić nie mam wgl motywacji i Lubie jeść ;/ chciałabym się bardzo zmienić, pomoże mi ktoś ? Jak zacząć jakie ćwiczenia ? Proszę o jakąś pomoc wsparcie ; (

Gość gość
spróbuj dieta dukana , ja schudłam w miesiąc około 7 kg .Jola

Gość ula66
Nie mogę stosować takich diet gdzie codziennie musze kupować produkty aby przyrządzić dana potrawę ;/ ponieważ nie mam gdzie i nie mam za bardzo kasy :/ coś innego ktoś proponuje proszę o pomoc

Trzeba się odchudzać powoli i stopniowo, a nie szybko. Chyba, że nie zależy Ci na trwałym efekcie? Najlepiej wybrać się do dietetyka, jeśli nie znamy się na odżywianiu. Bo odchudzanie to dieta+ćwiczenia, inaczej nie pójdzie. Jeśli chcesz zaznajomić się w temacie to polecam trochę poczytać, na przykład o tłuszczach, jakie są wskazane w zdrowej diecie: http://kulnaro.pl/jakie-tluszcze-sa-wskazane-w-zdrowej-diecie/ . Warto mieć świadomość, co powinno się jeść a czego nie. Odnośnie ćwiczeń - wystarczy spacer i rower, ale jak chcesz schudnąć dużo i stosunkowo szybko to lepiej dołożyć jakieś ćwiczenia spalające tłuszcz.

Gość gość
Dokladnie, grunt to zbilansowana dieta. Ze swojej strony mogę polecic ci catering dietetyczny http://www.salmix.pl/, zamawiając zestaw o ilości kalorii dostosowanej do twoich potrzeb masz gwarancje sukcesu

Gość gość
Do tego przydalyby sie tez regularne cwiczenia. Ja od dwoch miesiecy trenuje co drugi dzien na orbitreku z http://www.abfitness.pl/. Są efekty! :)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Jak się odchudzałam to miałam mizerne efekty do momentu kiedy zaczełam również stosować suplement diety Foreverslim. Był dodatkiem do mojej diety i nowego lepszego stylu życia. Sportowego życia. Suplement bardzo pomocny przyczyniał się do znacznego spadku wagi u mnie.

Gość gość Danuta
Ja bym napisała szybko i skutecznie, bo łatwo to pojęcie dosyć względne. W każdym razie, mi udało się pozbyć nadwagi (14 kg) w 3 miesiące. Z dietą nie przesadzałam (starałam się nie schodzić poniżej 1800kcal), nie mniej pilnowałam, aby dziennie jeść 5 posiłków, do tego brałam foreverslim i coś co początkowo mnie prześladowało jak koszmar (do czasu aż się nie przyzwyczaiłam i co by nie pisać nie polubiłam tego nowego obowiązku), czyli ćwicznia

Gość Pasti32
Szybko i łatwo jeżeli chodzi o odchudzanie raczej nie idą w parze. oczywiście jeżeli zależy ci na zdrowiu. I teraz tak, szybko, nie, bo wszystko wymaga czasu. Jak za szybko schudniesz, to jojo masz praktycznie gwarantowane, łatwo, też nie, bo nie ma nic zdrowego, co nie będzie od ciebie wymagało choćby odrobiny wysiłku, czy to w postaci odpowiedniej diety (przygotowanie, odważanie, liczenie kalorii) czy też ćwiczeń fizycznych jakie będziesz wykonywać. A swoją droga, to patrząc na dane ci odpowiedzi, to moim zdaniem najlepszą dała ci Danuta...

Gość nali093
szybko to może nie można;) ale łatwo oczywiście;) ja wcześniej myślałam,że odchudzanie to mnóstwo wyrzeczeń ;) a tu nie;) jem sobie wszystko na co mam ochotę ale w miarę rozsądku i o odpowiednich godzinach nie podjadam między czasie;) przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl co poprawiło mój metabolizm;) i dlatego jest łatwo;)

Gość gość

Ja od zawsze miałam problemy z nadwagą, ciężko mi się było zmotywować do rygorystycznej diety i regularnych ćwiczeń. Jakiś czas temu trafiłam na African Mango od vitalprogres. Próbowałam już wielu specyfików na odchudzanie ale po każdym dopadał mnie efekt jojo...inaczej jest w przypadku African Mango! Teraz jestem po 3miesięcznej kuracji i jestem zachwycona! Udało mi sie schudnąć 8kg bez katorżniczej diety i w końcu czuję się dobrze we własnym ciele :) 

Gość Marta

Ja zxdecydowałam sie na Slimunoix i  efekt po jego zastosowaniu jest uważam, że jest znakomity. 3 miesiące czasu i nie mam nadwagi, z którą wcześniej walczyłam ponad 4 lata.