Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedamamuśki ile zarabiacie

Polecane posty

Gość gość

Albo ile wasi mężowie zarabiają? W sumie jakie macie przychody miesięczne i na ile osób? Ja mam średnio 2300, mąż średnio 3300 na miesiąc. Mamy jedno dziecko. Mieszkanie własne z kredytem. Wakacje na działce albo wyjazd na 7-10 dni gdzieś w Polskę, najchętniej agroturystyka. Samochodu nie mamy, mieszkamy w dużym mieście dobrze skomunikowanym. A Wy? P.S. Bogatym dziękujemy, wiemy, że wy zarabiacie dużo więcej.

Gość gość
Nie ma na kafe biednych? Same bogaczki? :P

Gość gość
My mamy 13 tys na rękę razem, ale na standardy kafe to bida z nędzą.

ja mam jakieś 900 zł na miesiąc zależy ile godzin , mąż około 2000 zł. Jesteśmy we 3 , ja mąż i nasza córcia i jest nam dobrze , mamy mieszkanie , które mąż dostał od matki , żadnego kredytu

Gość gość
Razem z mężem mamy ok. 12 tys zł..plus premie na wakacje i święta. 1dziecko. Kredyt na mieszkanie. Dwa samochody na utrzymaniu. Wakacje 3 tyg latem / tydzień na narty / plus małe wyjazdy na długie weekendy czy święta. Co dwa tygodnie jakaś knajpka, raz na tydzień pizza albo kebab. Na ubrania wydajemy raczej mało, na urządzenie mieszkania też, normalne rzeczy. Do tego opłata za opiekunkę do dziecka. Zakupy spożywcze / kupujemy co nam trzeba bez zastanowienia, ale raczej w sklepach ekonomicznych. Wydajemy raczej wszystko :)

Gość gość
A U nas mąż 5000, ja jeszcze pół roku 0 (wychowawczy), mieszkanie wynajmowane w spółdzielni, nie czujemy potrzeby kredytu na pół życia, może za rok czy dwa się przeprowadzimy gdzieś, kto wie :-) Wszystko co miesiąc się wydaje bo płacimy kredyt za auto.

Gość gość
Biedamamuśki ???? 12 tysi na m-c i ty o biedzie bredzisz????

Gość gość
Mąż 5tys,ja na bezpl wychowawczym. wydajemy wszystko.mamy pół domku(2pokoje,kuchnia,łazienka),auto.Dwojka dzieci. chciałabym isc do pracy,ale mąż woli bym do ukończenia przez synka 3lat zostala z nim w domu-czyli jeszcze rok.

Gość gość
Jesteście biedamamuśki i nimi zostaniecie :) Nie potraficie nawet rozróżnić przychodu od dochodu :)

Gość gość
ja miałam na rękę ok 1600-1700zł :-/ bida z nędzą :-D

Gość gość
20.38 poluzuj poslady :O Piszemy tu używając potocznych zwrotów. Chciałaś zabłysnąć ale ci cholernie nie wyszło, ić stont :P

Gość gość
"chciałabym isc do pracy,ale mąż woli bym do ukończenia przez synka 3lat zostala z nim w domu-" porażka :O PAN MĄŻ WOLI ..... tfu tfu

Gość Mania787
Ja tam nie jestem biedną mamuśką :) Zarabiam 4 000 zł , mąż podobnie. Jednak najważniejsze jest moim zdaniem nie tylko to, żeby zarabiać, ale też, żeby pomnażać pieniądze. Długo uczyłam się oszczędzania i musiałam się przełamać, żeby zacząć inwestować, ale pomógł mi doradca finansowy Łukasz Mendocha, który świetnie zarządza moimi finansami, które ulokowałam w funduszach inwestycyjnych. Moim zdaniem warto w taki sposób oszczędzać i lokować pieniądze, ale warunkiem jest zaufany ekspert.

Gość gość
Ja 1400, mąż własna działalność około 4,5 tys ma na rękę, mamy kredyt 1000 zł na dom. Na razie jesteśmy we dwoje ale za dwa miesiące urodzi nam się córcia.

Gość gość
a ja nawet na kotleta z karczku nie mam jestem bezrobotna pies piszczy pod drzwiami ,dziecko gryzie łózeczko

Gość gość
ja mam 2500 mąż 3800,zyjemy na styk,zero kredytów,ale mam kolezanke która jako jedyna zarabia,ma 1800 zł i utrzymuje za to siebie,syna,teściowa i męża,nie wiem jak ona to robi

Gość gość
ja 25, mąż 28. Mąż zarabia 4000. Jestem w ciąży, mieszkamy z moją mamą

Gość gość
gość dziś-BRAWO i celnie w przygłupi temat i podobne wpisy

Gość gość
12.35 przygłupi to cię robił :O

widzę że macie super zarobki fajnie macie :) ja mam jakieś 900 zł na miesiąc zależy ile godzin , mąż około 2000 zł. Jesteśmy we 3 , ja mąż i nasza córcia i jest nam dobrze , mamy mieszkanie , które mąż dostał od matki , żadnego kredytu jakbyśmy mieli tyle co wy to bym szalała na zakupach jak nie wiem i oczywiście wczasy 2 razy w roku

Gość gość
Ja mam 1600zl,maz 5000zl, ale dwa kredyty w tym jeden na mieszkanie, plus dwa starsze samochody,ktore pochlaniaja kupe kasy i na wyjazdy juz nie starcza gdybysmy nie mieli drugiego kredytu i jakis porzadny samochod ktory malo pali i sie ciagle nie psuje spokojnie by nam starczalo na wieksze potrzeby

Gość gość
co wy robicie , ze tak dobrze zarabiacie??? gdybym miała jak tu jedna 8 kafli na mies to bym ze sklepow nie wychodzila. Zastanawia mnie tylo fakt dlaczego w biedronce często jest full na parkingu...

Gość gość
Ja zarabiam 3 tys, mąż 6 tys i też kupuję w Biedronce bo budujemy dom i oszczędzamy. Poza tym w Biedronce dużo jest produktów takich samych jak w innych sklepach, a taniej, więc po co przepłacać?

Gość gość
Ło jezu, to mi się wydawało, ze mieszczę się w klasie średniej, a tu widzę, ze jestem nędzarzem wg standardów kafe...

Gość gość
14.35 a ile zarabiacie?

Gość gość
moja teściowa ma 3 tys emerytury, teść prawie 4 tys i tylko w biedronce kupują :)

Gość gość
A co wy z tą biedronką macie. Gdzie wg produkty spożywcze kupują bogaci? To pytanie do tych, dla których biedronka to oznaka niskiego dochodu.

Gość gość
to k***a komu te dzieci zabierają ,pozbawiają praw rodzicielski, jak tu same bogate,

Gość gość
gdzie produkty spożywcze kupują BOGACI? jak wyglądać BOGACEJ? jak rozpoznać że ktoś jest BOGATY? i wszelkie tematy o biedamamuśkach(pojawiło się kilka takich) ktoś ma niezle zryty czajnik...

Gość gość
" to k***a komu te dzieci zabierają ,pozbawiają praw rodzicielski, jak tu same bogate, " Kto wg ciebie w tym watku jest bogaty, bo ja jakoś nie widze...