Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afta

źle wykonany tatuaż!

Polecane posty

Gość afta

Witam. Nie bardzo wiem, w którym wątku powinnam to pisać, ale trafiłam tutaj. Otóż mam pewien problem. Trzy tygodnie temu robiłam dwa tatuaże, zdjęcia załączam poniżej. Robiła mi to kobieta u siebie w domu, która nie ma swojego studia. Robi to od 12 lat, mojemu chłopakowi zrobiła tatuaż, wszystko jest ok, dlatego jej zaufałam. Teraz okazuje się, że tatuaż ma rozmyte kontury,krzywe linie.. Wygląda to tragicznie Po prostu. Chciałabym prosić m rady, co dalej robić. Poprawiać to, oczywiście bez dodatkowego płacenia czy zbierać kasę na usuwanie. I proszę również o opinie,czy to aż tak źle wygląda? Jestem zdesperowana

Gość gość
Gdzie zdjęcia ?

Gość gość
no wlasnie kotku, zdjecia;) takie tatuaze domowe czesto tak wychodza niestety... ale nie mysl o usuwaniu, kazdy tatuaz mozna poprawic albo na nim zrobic jakis inny. ja juz bym nie poszla do babki, u ktorej go robilas tylko zadala zwrotu pieniedzy. dolozylaym kilka zl i poszla do prawdziwego salonu, gdzie ktos zna sie na rzeczy i tam bym robila poprawki.

Gość gość
Właśnie nie wiem, jak dodać te zdjęcia...

Gość gość
musisz miec chyba zarejestrowany nick, nie wiem w sumie tu nigdy nie dodawalam. wbijaj na http://dziary.com/ - pomozemy :) to specjalistyczne forum i ktos Ci poradzi a tam sie akurat bez problemu dodaje zdjęcia :)

Gość hedka25
Jak jesteś z Warszawy to przejdź się do Elite na Złotą, mi tam bardzo ładnie usunęli tatuaż.

Gość hedka25
Jak jesteś z Warszawy to przejdź się do Elite na Złotą, mi tam bardzo ładnie usunęli tatuaż.

Gość gość
Niestety nie jestem z Warszawy,jestem z województwa świętokrzyskiego

Gość gość
jak byś była z Wrocławia to bym ci poleciła kogoś, kto by ci może poprawił, ale piszę może, bo nie widzę zdjęć, zamieść je gdzieś jak chcesz pomocy i daj linka.

Gość gość
Jak zarzadasz kasy to pewnie tylko droga sądową. Poprawiać u niej też nie ma sensu bo może źle poprawić. Jedyne co pozostaje żeby zmienić te tatuaże od ręki to iść gdzieś do salonu. Kobieta pewnie użyła starej igły albo tuszu\atramentu ew była tego dnia w złym nastroju do pracy- zdarza się nawet największym artystom