Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki tekst teściowej do Waszej oceny. Jestem wściekła przed ślubem.

Polecane posty

Gość gość
natomiast widzę że tutaj są obecne matki cierpiętnice, właśnie takie śnięte ryby, co uważają, że trzeba miec szacunek do tesciowej chocby nie wiadomo co o nas mówiła. otóż nie, szacunek za szacunek, poniewierka za poniewierka. Oko za oko, ząb za ząb. Od kiedy tak postępuję, jestem spokojniejsza i zdrowsza. Nie bawie sie w matke terese. dosc tego

Gość gość
Bożeee, co za półmózgi!!! Witki opadają na poziom umysłowy tutejszej "śmietanki" towarzyskiej. Skisła już ta śmietanka. Od kiedy to teściowa to jest cała rodzina, od kiedy nienawidząc teściowej nienawidzi się całą rodziny? Ja bardzo lubię tę rodzinę, prawie całą. Całą oprócz wrzoda na d***e, który nam ten związek zohydzał już wielokrotnie. Jak zamknie się wieko jej trumny odetchnę z ulgą. Żmija pieprzona moich rodziców obraziła. Nie ma dla takich ludzi miejsca.

Gość gość
gość dziś jak matka zachoruje na starość to ma jeszcze inne dzieci, a nas stac by ją do wariatkowa odesłać lub domu starców. szkoda życia na wrzoda

Gość gość
Nie trzeba nikogo lubić, szanować czy być miłym. Ale życzyć śmierci to przegięcie

Gość gość
ja nie życzę. ja mówię, że jak ta śmierć nadejdzie, ja odetchnę. jest różnica, nie sądzisz? no ja ci tego nie wytłumacze jak nie ogarniasz tego.

Gość gość
A mnie smiesza te synowe bez skazy :D Zawsze idealne ! :P Rozkminiające kazde slowo tesciowej, dzielace wlos na czworo, szukajace drugiego dna.. Same sobie tworzycie prywatne piekiełko.. Prawda lezy po srodku , tak samo jak nikt nie jest bez winy , synowe :D

Gość gość
twoim zdaniem jak ktos jest w****iony o to ze tesciowa mu powiedziala ze jest wieśniakiem to jest dzielenie włosa na 4?