Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

czy wasze córeczki mają spineczki i kucyczki

Polecane posty

ja moją córeczkę ładnie czeszę , zakładam spinki, robię kucyki a bratowa obcięła swoją 2 letnią córkę na krótko jak chłopaka. Jak to jest u was?

Gość gość
Moja córa wyczesana bo bardzo lubi się stroić. Nawet razem szukamy sobie różnych koczków i warkoczyków na YT. Za to córka mojej siostry nie da sobie przeczesać włosów i ma obcięte na krótko.

Gość gość
Moja chodzi wiecznie rozczochrana, bo nie lubi spinek, gumek i tony p*****l na głowie.

Gość gość
U nas jest problem z czesaniem. Gdyby nie krótko obcięte włosy, córeczka miałaby już dredy.

Agata co ty biadolisz? Tyś ostatnio Dżesiczke czesała chyba tuż po urodzeniu jakżeś sobie selfi wew szpitalu z nio robiła zeby szybko na fejsbuka wrzucić żeby twój konkubent zoboczył, zlitowoł się i wrócił. Dżesika mo takie przylipiory.... ale już takie kułtuny, że szkoda głodać! wystarczy, że jeden dzień do wos nie zajrze to już mała zapuszczuno jak te świnie co tam się miałaś nimi wew chlywie zajmować i cie wyrzucili! ale spokojna twoja głowa! Za tydzień zabieram Dżesiczkę i tyle jom oboczysz ty szloro chłolerno! tfu!

Gość gość
Spinke upinająca grzywkę jakoś znosi, ale reszta jest ściągana po dwóch godzinach najpóźniej...

Gość gość
moja córcia ma długie włosy,do niedawna nie lubiła ich czesać ale kupiłam taką reklamowaną szczotkę Tangle Teezer i sprawdza się-dobrze rozczesuje włosy bez ciągnięcia i szarpania-teraz szalejemy z fryzurkami różnymi