Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

gdzie wesele w okolicach 艂odzi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

za rok 艣lub, ale nie mamy pomys艂u na sal臋 weseln膮. Czy mo偶ecie poleci膰 jakie艣 sprawdzone miejsce w 艂odzi lub okolicach? jeszcze nie mamy listy go艣ci, ale raczej b臋dzie kameralnie, tak do 50 - 60 os贸b. od razu zaznczam ze nie intereuj膮 nas remizy ani miejsca bardzo bardzo drogie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak oceniacnie - ile moze kosztowac takie w miare eleganckie wesele na okolo 60 - 70 os贸b? ze wszystkim tzn orkiestra itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wy艣lij mailowe zapytanie ofertowe przez http://www.gdziewesele.pl/Lodz/ tam mo偶esz sobie wybra膰 wszytskie interesuj膮ce Ci臋 sale i szybko dowiedziec si臋 jak przedstawiaj膮 si臋 cenniki w ka偶dej z nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my mielismy wesele na wiosne w restauracji kwiat lili w 艂odzi http://www.kwiat-lilii.pl/. sprawdz sobie to miejsce bo na takie wesele do 50 os贸b, to idelany lokal. Maja tez sw贸j catering, g艂贸wnie tradyjne dania, ale mo偶na zaprpopnowac co艣 swojego. By艂am kiedys na imprezie integracyjnej wiec wiem ze obs艂uga jest bardzo mila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na pi臋kny 艣lub w plenerze! Zach臋camy do zapoznania si臋 z nasza ofert膮. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest m艂od膮, pr臋偶nie rozwijaj膮c膮 si臋 firm膮 z siedzib膮 w Siedlcach. Dysponujemy w艂asn膮 hal膮 produkcyjn膮 wyposa偶on膮 w najwy偶szej klasy maszyny i sprz臋t do obr贸bki metali. Nasz zesp贸艂 to wykwalifikowani i do艣wiadczeni specjali艣ci, kt贸rzy elastycznie podchodz膮 do ka偶dego Klienta. Dzi臋ki temu jeste艣my w stanie sprosta膰 ka偶dym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazyn贸w. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przek艂ada si臋 na wysok膮 jako艣膰 naszych produkt贸w i us艂ug. Zakres naszej dzia艂alno艣ci obejmuje: konstrukcje halowe, sprzeda偶 hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podno艣nik贸w koszowych. Obs艂ugujemy Klient贸w z ca艂ej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynaj臋cia na pi臋kny 艣lub w plenerze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja we wrze艣niu bior臋 艣lub cywilny r贸wnie偶 w plenerze. Nad zalewem zegrzy艅ski nad sam膮 wod膮. Mieli艣my wyb贸r 艣lub na dworze i wesele w restauracji ale ja wola艂am zam贸wi膰 tzw konstrukcj臋 namiotow膮 bia艂膮 i tunel. Dzi臋ki bogu znale藕li艣my z narzeczonym blisko nas tak膮 firm臋 kt贸ra specializuj臋 si臋 w takich namiotach w mo艣ciskach ko艂o Izabelina pod warszaw膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek

Ja polecam poszuka膰 tutaj https://www.gdziewesele.pl/ Maj膮 bardzo du偶膮 baz臋 lokali i us艂ug zwi膮zanych z weselem.

Udost臋pnij ten post