Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idżi

8 dni plamienia i 3 dni miesiączki co to oznacza?

Polecane posty

Gość Idżi

Hej dziewczyny :) tak jak w temacie miałam 8 dni plamienia i 3 dni miesiączki nie wiem co się dzieje. Plamienia miałam raz ciemno-brązowe a czasami w kolorze karmelu później nastąpiły 3 dni miesiączki ale bardziej skąpe myślałam ze jestem w ciąży ponieważ uprawiam z moim partnerem stosunek przerywanym a czasami wszystko jest we mnie mam miesiączki nieregularne i jak zaznaczam w kalendarzyki trafiło się z 5 razy w dzień owulacji jajeczka lecz zaczęła lecieć mi miesiączka z skrzpami później jeden dzień przerwy i znów pół dnia upławy w kolorze karmelu nie wiem co jest czy któraś z Was tak miała? :)

Gość Idżi
Proszę o szybkie odpowiedzi ponieważ nie wiem co mam robić ;)

Gość gość
Takie plamienia pojawiają się w momencie zbyt niskiego poziomu progesterony, czasem po prostu tak się zdarza:) jeśli pojawiły sie skrzepy to raczej nie ciąża ale jeśli masz jakieś podejrzenia lepiej udaj się do lekarza aby wykluczyć jakieś komplikacje, lub poronienie. Albo wykonaj test

Gość gość
Albo choroby kobiece tzn nadrzerka , torbiele , polipy... Ja tak miałam że przez to miałam brązowe plamienia ale nie aż tak długie ... Radziła bum wybrać sie z tym do ginekologa i oczywiście zrób sobie badania hormonalne bo jak ktoś już tu wspomniał może to być niedobór jakiegoś