Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 28 lat z moim mężem znamy się od 10 lat małżeństwem jestesmy 5 nasza córeczka ma 3 lata odkad się urodziła nasze życie seksualne leglo w gruzach kochamy się raz na dwa miesiące i to z wielkim bólem tak na odwal się naprawdę kocham swojego męża i potrzebuje bliskości z nim ale mam wrażenie ze oddalamy się od siebie nie przytulamy się tzn on do mnie sie nie przytula nic taki oziebly sie zrobil klocimy się w ciągu dnia zmęczenie też o sobie daje znać ja nawet jak jestem zmeczona to na to zawsze znajde sile ale nie rozumiem jednego jak mu może się nie chcieć nie wierzę w to każdy facet myśli więcej o seksie w ciagu dnia niż kobieta jak on sie zaspokaja chyba ze tego nie robi pomocy juz nie wiem co robić czy to już czas na rozstanie? Tak właśnie to wygląda?

Gość gość facet
jemu sie chce ale problem w tym ze nie z toba

Gość gość
2 razy w miesiącu? kurde :( ja to mam czasem i 2 razy na dzień;p Może jesteś mało zachęcająca? Usiądź na nim,powiedz mu do uszka co mu zrobisz przyjemnego... pokazuj ciałko przy każdej okazji, tu tyłeczek tam dekoldzik :) też mam dziecko,ale sie stara żeby mężowi też było dobrze,choć w sumie bardzo nie muszę bo on ma zawsze na mnie ochotke. Więc moja rada,bądź bardziej seksowna i daj mu do zrozumienia za każdym razem, że tylko z tobą mu bedzię dobrze i że każdy raz będzie wspaniały :p trzymam kciuki.

Gość gość
tzn raz na 2 msc o matko tym bardziej się staraj

Gość igonigon
obawiam się że powiedziałaś za mało o sobie i swoim problemie. chcesz napisz - porozmawiamy bardziej prywatnie igon@poczta.fm

Gość gość
Może masz mały biust o a Twój facet lubi duże?

Gość gość
A mało razy mam ochote w ciągu dnia usiąść na nim i po prostu się kochać ale niestety nie mozemy bo jest dziecko i to jest frustrujace i od tego zaczynają się nerwy ze nie można wtedy kiedy się chcę tak jak kiedys bylo nawet 3 razy dziennie kiedy córcia juz śpi to jemu się nie chce bo się najadl albo ze zmeczony nie wiem co bym musiała zrobić żeby było inaczej próbowałam wielu rzeczy. ... wiem jedno nie jest juz tak jak było wczesniej on juz się nie stara o mnie cały czas przed kompem siedzi i piwko wiem ze ja też nie jestem bez winy w tym wszystkim bo moj czas zajęło dziecko i przez to oddalilismy się od siebie tylko warczymy na siebie o p*****ly

Gość dyskretny29
teraz powinnisice wrocic do siebie tzn do tych chwil naietnych z seksem a nie mozecie np na jedna noc oddac malesntwa do dziadków a samemy wybrac sie na kolacje potem spacer i moze wtedy cos zaskoczy i bedzie chcial milo zakonczyc ten wiczor

Gość gromcio
pewnie nie chciał tak naprawdę tego dziecka, i teraz boi się że znowu zajdziesz w ciążę, ja tak miałem, nie uprawiamy seksu z żoną od 5 lat

Gość gość
Pracujemy nad tym już :) idzie dobrze , staraliśmy się o dziecko 2 lata co ty możesz wiedzieć....

Gość gość
No to powodzenia! ta bielizna erotyczna raczej nie zaszkodzi :)

Gość gość
Powiększ biust to zobaczysz, że obudzi się w nim ogier.

Gość gość
Ta, wsadź silikon, co za idiota:O

Gość gość
Z miseczki D zrobić jaki rozmiar ?F ?to nawet już źle wyglada

Gość gość
Skoro masz D to faktycznie już OK, w takim razie moze schudnij czy w inny sposób się uatrakcyjnij.

Gość Barka77
Może rozwiązaniem będzie dla Ciebie seksowna bielizna, u mnie w sumie zawsze się sprawdza. Mam kilka fajnych komplecików z Allesa, mojemu mężowi się podoba, może i u Ciebie zadziała :))