Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzińska

CO tam?

Polecane posty

Gość Niedorobiony
Marzy mi sie bsdm w klimacie fetysz stop :(

Gość gość
A mi zaraz z nerw chyba się coś stanie, bo za tydzień szkoła. Nie wiem czy koleżanka będzie chciała siedzieć ze mna w ławce, a inej nie mam. Ku*wa nigdy su*i jednej nie moge być pewna...

zapytaj jej. ja w czasach szkoły podstawowej pytałam się listownie czy koleżanka bedzie ze mna siedziała w ławce po wakacjach.

Gość gość
A tam nie zrozumiesz i tak. W szkole takie same są problemy jak i w pracy... jeszcze jak się ma taką chu*ową klase

Gość gość
Gadałyśmy o tym w czerwcu, obiecala mi że będziemy siedziały razem i w której ławce itp. Teraz w wakacje do niej nie pisałam, bo w zeszłym roku tak sie jej kilka razy w wakacje pytałam to mi su*a wykręciła numer, że nie siedziała na wszystkich lekcjach ze mna. Powiedziała, że z innymi też chce siedzieć, nie tylko ze mną. Myślałam, że małpe jedną zatłuke ze złości. A jej "koleżanki" chciały z nią siedzieć żeby ściągać i dobre oceny dostawać. A ona głupia tego nie widziała. Ehhb szkoda gadac

Gość gość
To ja ze swoją mam tak, że muszą ciągle jej wcześniej cos mówić. Pytam jej np. Czy robi ze mna projekt to zgadza się, podchodzi do niej inna to su*a też się zgadza. No na Boga!!! Mam tylko ją, nie mam w tej klasie nikogo nie pasuje charakterem po prostu. Wszyscy rozwydrzeni a ja cicha. Z jednej strony ją lubie, a z drugiej nienawidze ku*wy jednej...

Gość gość
No wiem, wszyscy mi to mówią żeby na zapas nie przejmować się i nie psuć sobie ostatnich dni tego co najlepsze - wakacji

Gość gość
Haha, lubię jak spoko jest i się dogadujemy a jak się obraża to druga opcja :-P :-D

Gość gość
Tak, do 3 gimnazjum ide teraz. Pocieszam się, że to ostatni rok z tymi sku*wielami :-D potem lo i nowi ludzie :-)

Gość gość
Studzia :-) nieznasz mojego naetrojua a mamtaka chcice ze zerzne ciebie i chlopaka o cio ,nik was nier******* wej de ru m a resazte' ci obrobie :-P poszzcze Xtudzia niezdradaj go ja was oboje. Kaki problem ? Jak lysa to soty podaj konto jak masz'to co lubie'Studzia wydymam cie ja k lula Marysie :-) zakokasz sie:-) chciala bys chciala . Powiedz ze noezam ci:-) sara pa jesres. Ma syąsiadka stodza jeszcze noewiesz ze to ka k ja a ecch masz krutka pamoec ;(

Gość gość
No ja jakoś te 2 lata przeżyłam, strasznie szybko mi zleciało ale jestem bardzo zadowolona. Teraz 3 klasa może szybko zleci. A do lo ide takiego gdzie są malutkie klasy i wszyscy się integrują ze sobą więc może być fajnie. Słyszałam, że w średniej ludzie bardziej są dojrzali i nie ma takich okrutnych osób też. Ja też chodze do najgorszej klasy... :/ X Pazipęk Hehe, nie :-P w internecie sobie moge, pozatym częściowo cenzuruje :-P w realu jestem grzrczniutką dziewczynką :-)

Gość gość
Sie pije sie nierobi ,sie ma larwo :-) co ucieboe ?. Jux po. Frzybach ? Powidz zejusz niepisz i piezarki to chistorra . Wiecej nie. Czysta go mać=(

Gość gość
Studzińska, a ile lat masz teraz?

Gość gość
Komu ???

Gość gość
Uj tfe brudne zlewu :-Pbij w pipe na dalosc=-P piapa skakaj kaarret ! Ide ma calosc kabaret NCh tera sendzimira . No kuzwa niepamoetasz kak ćię widzie cj ty klamcp . Sama mowilas xe masz spirale onq noejes moja łajzo:-(

Gość gość
Studza wiem aj twmu zakwasialemu grochowi . A daj mu ja kak s wsadze łapke w majty nieopuscisz mię . Puki co kozystaj studzoarzydzie dze'tylko ka bedę ci majty sprawdzał . Masz Roblem? Kazdy moj wklad reki w woje mamtt i rodzynki do 3 razy . Stidzia nietoleruje brudasow . Dawaj temu z gory .puki co n tylko zna ta piosenke "wio konikj itd:-)

Gość gość
Tfa jestmoja a zkitem nichc ck pojzdza pa suczko no cio?dawno nik ci cyow niegniot? Ide spac popo. A pajol

Gość gość
Studza otem nimialcz jak vedziesz miala drozdze .jak mi badan nieprzysniesies to noech cie dalej rzna myslisz zes taka pikna