Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O starych kawalerach

Starzy kawalerowie stają się alkoholikami przez odrzucenie

Polecane posty

Gość O starych kawalerach

Najpierw spotykają się z wiecznym odtrąceniem ze strony kobiet, potem koledzy zakładają rodziny czy wyjeżdżają, więc samotność staje się coraz bardziej bolesna, a osoby o słabszym charakterze zaczynają bardzo często wtedy popadać w nałóg alkoholowy.

Gość gość
ucieczka w alkohol.. tak u kobiet

Gość gość
oj są tacy, którzy oddają się pracy i np. kotom

Gość gość
albo ogrudek

Gość gość
*ogródek

Gość gość
i co tacy starzy kawalerowie myślą o kobietach?

Gość gość
stary kawaler to pikuś, młody kawaler ma gorzej, bo może trafić na kurwę i się z nią ożenić niechcący

Gość gość84
Nie koniecznie. Mam takiego, wiecznie odtrącanego przez kobiety kolegę, a pije On bardzo mało i w sumie rzadko. I wcale się nie zanosi na to, żeby kiedykolwiek miał pic więcej.

Gość gość
Jestem starym kawalerem i jestem z tego dumny! Nie piję ani nie mam innych nałogów. Seks uprawiam z prostytutką i jest mi dobrze nie mam problemów facetów w związku a koledzy w związkach co chwila spędzają u mnie noc bo ich baba ich wywala z haty albo są ranieni przez kobiety i nie maja nikogo kto ich zrozumie i komu się wygadać.

Gość Stary Kawaler Wacek
I co z tego, nikogo to wcale nie obchodzi, czy masz dziewczynę nie masz.

Gość gość
Często tak jest ale nie zawsze więc się nie zgadzam. Można mieć normalne życie będąc samemu mieć różne pasje i zainteresowania, pochłaniać się pracą i być szczęsliwym.

Gość gość
jakiś gość sobie pochlebia - ten, który chatę pisze przez samo 'h' - nie jesteś starym kawalerem, jesteś k****arzem - taki prędzej czy później kończy sam :) k****arz a stary kawaler - jest różnica z korzyścią dla starych kawalerów :)

Gość gość
Jestem kobietą, kiedy zostałam odrzucona przez jednego faceta też coraz częściej sięgam po alkohol. Nie pije dużo, ale często. Wino, drinki, czasem piwo. Nie mogę się pogodzić z tym co się stało. Nigdy nikogo tak nie kochałam jak jego.

Gość gość
Ktoś ma tu kompleksy i zakłada topik by powyśmiewać innych by poprawić sobie samopoczucie! Standardowo na tym forum albo wyzywa się prawiczków, kawalerów, albo Polaków wiążących się z kobietami z innych narodowości. Czemu czepiacie się tak bardzo mężczyzn których same nie chcecie?

Gość gość
gość dziś Nie ma czegoś takiego jak k****arz! Jeśli kobiety mogą być wyzwolone to mężczyźni również!

Gość gość
Istnieja faceci, ktorzy potrafi zyc bez kobiet. Ksieza itd. :) dlaczego nie jakies prawiki?

Gość gość
kobiety wyzwolone nie płacą za seks - jest coś takiego jak k****arz :) przykre, prawdziwe - widocznie nie znałeś słowa - ale od dawna funkcjonuje w obiegu :) mam nadzieję, że jesteś wdzięczny za uświadomienie :)

Gość gość
powiem tak - mnie przynajmniej 2-3 razy spodobał się taki stary kawaler, ale oni mają już włączoną opcję: nie dla kobiet choć często to są właśnie tacy bardzo wartościowi ludzie - uczuciowi i z zasadami (nie mówimy o tych, którzy zamiast związku wybierają bujanie się lub k****enie)

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja coś napiszę o samotności, ja uważam że mało jest ludzi takich, którzy lubią samotność , tacy ludzie nie mają najczęściej drugiej połówki , bo ich nie stać na nią , starzy kawalerowie np . nie umią podejść do dziewczyn , zagadać, klepnąć w dupke itd , dziewczyny to lubią, ja tak nie umiem , ja nie jestem starym kawalerem z wyboru i tyle.

Gość jak chem tap medel i jush
Ja bym nie pogardziła starym kawalerem ale co poradzę na to, że 50 latek mnie olał nawet nie widząc zdjęcia bo napisałam, że nie jestem super ładna. Wydaje mi się, że 50 latek i to w dodatku bez jakiś wielkich dochodów, pozycji społecznej itp. powinien chociaż dać szansę dwudziesto paro letniej kobiecie nawet jeżeli jest "tylko" przeciętna. Piękne mają adoratorów wśród ambitnych i zamożnych 30latków i 40latków więc może starzy kawalerowie źle mierzą siły na zamiary. Jak się ma ponad 50 i nie ma się już takiej kondycji, sprawności jak 20 letni nienasycony kogut + ma się 2 kafle na rączkę to nie powinno się wybrzydzać ;) taka prawda.

Gość gość
no i ludzi jeszcze mentalnie powinni się dopasować - spróbuj u tegoż Wacka - macie podobny tor myślenia nie wymagacie za dużo :) będzie wam swojsko, nawet jeśli lekko przaśnie

Gość gość
Wacku, nie wszystkie kobiety lubią takie zachowanie, uwierz mi. Nie znasz żadnej kobiety, która Ci się podoba? Do której coś czujesz? Może warto spróbować?

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja uważam , że człowiek jak ma być leszczem i jest zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu, mi koledzy zabierali kanapki w szkole, to taki człowiek niema szans na dziewczynę .

Gość Stary Kawaler Wacek
Ja chcę ładną dziewczynę i koniec , wolę być sam , niż być z brzydką.

Gość gość
A sam jesteś przystojny? To może do ładnych startuj? Ile masz lat, jeśli mogę spytać?

Gość gość
Jesli Wacek jest duzy i ladny? :)

Gość Stary Kawaler Wacek
Takie to śmieszne, idzie zdechnąć samemu z nudów , chcę ładną dziewczynę i koniec.

Gość gość
brakuje ci uroku osobistego, klasy, tego czegoś - szkoda poducz się jak być szarmanckim - nie sądzę, żebyś był przystojny, ale mógłbyś choć trochę nabrać cech atrakcyjnych dla kobiet - roszczenia - płytkie wymagania osobowość - nad tym popracuj

Gość gość
A jak to ładna? Nic Cię poza tym nie interesuje?

Gość gość
Od ilu lat jest sie starym kawalerem?