Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rottor

Niesamowita okazja i dylemat moralny.

Polecane posty

Gość Rottor

Przez przypadek odkryłem możliwość podglądania dziewczyny. Nie chcę pisać jak, bo wiem, że ona czytuje to forum i nie chcę, żeby się zorientowała. Teoretycznie powinienem się cieszyć z możliwości oglądania codziennego naturalnego striptizu. Niestety jest jedno ALE. To moja siostra. Czuję się z tym trochę głupio. Powinienem zaprzestać jej podglądania? Proszę o poważne odpowiedzi. To nie żadne prowo czy wymysł. Chciałbym po prostu wiedzieć czy ciekawość ciała płci przeciwnej może być usprawiedliwieniem dla takiego podglądania. Gdyby nie chodziło o siorę to nawet bym sobie głowy nie zawracał dylematami.

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Naturalny striptiz masz w necie a podglądanie siostry to czysta patologia.

Gość Rottor
Zero szczegółów. Brat i siostra. Tyle musi wystarczyć.

Gość Rottor
W necie jest nieprawdziwy striptiz. A tu prawdziwy. Poza tym ona o tym nie wie więc może nie jest to aż taka patologia.

Gość gość
k***a nastepny niedorobiony czternastolatek niech sie juz szkola zacznie tez k***a atrakcja, cyckow nie widziales czy d**y? nie chlopczyku to nie jest patologia to jest objaw zwyklego kretynizmu

Gość Rottor
W takim razie wszyscy faceci są kretynami bo każdy prócz gejów lubi ogladać młode nagie dziewczyny

Gość Rottor
Nie mam 14 lat

Gość gość
@ gość dziś tez k***a atrakcja, cyckow nie widziales czy d**y? x Dla niektórych jak widać atrakcja i jestem w stanie to zrozumieć ale nie umiem powiedzieć czy mógłbym mieć jakiekolwiek seksualne myśli o własnej rodzonej siostrze dla mnie to też ciut patologia i uważam że powinieneś dać sobie spokój póki cię nie nakryła

Gość gość
Napisz chociaz kto jest starszy ona czy ty?

Gość gość
Rottor dziś W takim razie wszyscy faceci są kretynami bo każdy prócz gejów lubi ogladać młode nagie dziewczyny & Popytaj kolegów, który z nich podgląda siostrę, to się dowiesz, czy jesteś patologia.

Gość Rottor
@ gość dziś Popytaj kolegów, który z nich podgląda siostrę, to się dowiesz, czy jesteś patologia. x Zdziwisz się ale pochwaliłem się tym kumplowi i wiesz co odpowiedział? Że mi zazdrości. Tak, zazdrości, bo moja siora to fajna laska. Łyso Ci teraz?

Gość gość
dobrze że nie długo wrzesień ....

Gość CzwarteImperium
Kolege jestem w stanie zrozumieć. :)

Gość gość
Jeszcze chwila i dodasz że miętosisz przy podglądaniu siostry siusiora fujjj Nawet jeśli to jest dla Ciebie przyjemne nie oznacza że masz to robić !!!! nie zachowuj się jak jakiś pies masz swój rozum nie myśl jajami

Gość saberban
Ja tez rozumiem tamtego kolege bo to NIE JEGO siostra!!! To twoja siostra i nie powinienes wzbudzac w sobie zadnych patologicznych podniet bo to kazirodztwo.

Gość gość
nie jest ciebie wart

Gość Rottor
Jakie kazirodztwo? Do seksu nie dochodzi. Na tyle szurnięty to nie jestem. Kootasa też nie trzepię podglądając. Przyznaję jednak, że mi stoi kiedy patrzę. Właśnie dlatego mam dylemat i dlatego założyłem ten wątek. Wystarczyło napisać, że to niewłaściwe a nie obrzucać mnie od razy zbokami kazirodczymi. Czy tu już pytanie nie można normalnie zadać?

Gość gość
a teraz jak przeczytales ze nie to przestaniesz podgladac?

Gość Rottor
Mogę przestać. Co za problem.

Gość Rottor
W zasadzie to nie ja ją podglądam tylko ona sama wystawia się na widok. Żałuję, że nie mogę bliżej opisać okoliczności (bo bym się zdradził) ale sami byście się przekonali, że to wszystko jej wina. Nie może być dla niej usprawiedliwieniem fakt, że ona mnie nie widzi. Gdyby chciała, to by zobaczyła. Trzeba tylko pomyśleć gdzie patrzeć. Powinna sama na to wpaść, że z pewnego miejsca po prostu ją doskonale widać. To żadna tajemnica i każdy w domu o tym wie. Ona też. Nie zamierzam czuć się winny, bo siostra podczas przebierania nie ma zwyczaju ur******ać myślenia. Dobrze mówię?

Gość gość
Ty sie teraz usprawiedliwiasz by znalezc pretekst zeby ja nadal podgladac. Jestes zboczony i tyle!