Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarze to straszni babiarze! Jestem młoda, całkiem ładna

Polecane posty

Gość gość

i byłam na praktykach w szpitalu a tam? Masakra, wszyscy lekarze się do mnie ślinili, podrywali, gadali jakieś nieprzyzwoite rzeczy. Jeden to nawet chciał mnie macać! K***s jeden z lśniącą obrączka na palcu!

Gość gość
no dlatego ja chodze do pań

Gość gość
Przecież lekarze przodują wśród ilości zdrad, rozwodów, romansów.

Gość gość
mi lekarz mający tak na oko 50 parę lat powiedział, że jestem piękna, to znaczy powiedział to pacjentowi obok tak żebym słyszała a potem jeszcze mnie znalazł na korytarzu i pokazywał wyjście choc sama bym znalazła...może oni są przyzwyczajeni, ze im wolno, bo są niby "dobrą partią"?

Gość gość
12.58 Są zbyt pewni siebie i zadufani w swojej "wspaniałości".

Gość gość
Oni powinni być skarżeni o molestowanie w takich przypadkach. Zawód tej rangi wymaga odpowiedniego szacunku do ludzi i samego zawodu. Ich zadaniem jest koncentrować się na pracy a nie na podrywaniu pacjentek.

Gość gość
Nie byłam pacjentka. Byłam na praktykach. Ale zakładając sprawę o molestowanie byłabym spalona w środowisku...

Gość gość
P********z, oni byliby spaleni

Gość gość
Też miałam praktyki w szpitalu dla nich to codziennosc :-P

Gość gość
Nie powiem na jednego miałam ochotę był fest przystojny :-P Ale żonaty więc go odeslalam do żony:-P

Gość gość
Kiedyś to mi się marzył mąż lekarz, ale praktyki mnie wyleczyly z tego marzenia :-D

Gość gość
Wsadza w każda pisde. Taka prawda. Nawet ci 60 letni. Sporo lekarzy odwiedzilam i co drugi mnie obmacywal, stekał, sapal i się plul. Oni sa chorzy psychicznie.

Gość gość
Jeden siadl na przeciwko mnie w rozroku z wywalonym brzucholem i mrugal do mnie okiem. W ogóle mnie nie słuchał i żadnej sensownej terapii nie wymyślił, inny przy badaniu stekał i nie mógł się ode mnie odkleic też oczywiście mi nie pomógł ale co pomacal to jego. Inny kazał mi ściągnąć bieliznę chociaż nie było takiej potrzeby a ginekolog mi grzebal w pochwie palcem, ciężko to nazwać badaniem bo robił ruchy jak przy placówce. Zastanawiam się jak można bez stresu iść do lekarza, jak można im zaufać skoro zachowują się jak wsioki z Albanii nie mówiąc o tym że zwyczajnie nie lecza

Gość gość
Haha przesadzacie, na każdą tylko lekarz czycha.