Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry kalkulator kalorii

Polecane posty

Gość gość

Chcę szybko liczyć kalorie. Lubię ilewazy.pl ale tam jest problem, że mają mało produktów i nie mam jak przechowywać tych wszystkich danych i wcale nie jest to super szybko. Przerobiłam też niby super fat secret czy my fitnesspal. Jednak na polskę one nie działają tak, jak powinny- znowu słaba baza produktów. Czy ktoś może mi coś polecić?

Gość gość
Ja znam jeszcze lifesum i Fitatu. W szczególności ten drugi program wydaje mi się sensowny. Prosty w obsłudze i szybko wpisuje to, co zjadłam i szybko dostaję odpowiedź co zjadłam.

Gość carmelkova
no właśnie ja też czegoś szukam, ale mnie ludzie do excela wysłali (sic!) Nie znam tego Fitatu?

Gość gość
Polecam aplikacje FatSecret :)

Gość gość
Nie wiem co to lifesum, nie wiem co to Fitatu- ale jak polskie to może wypróbuje. Właśnie w Fat Secret mnie denerwowało, że niby aplikacja po polsku, ale niektóre rzeczy koślawo przetłumaczone i kiepska baza.

Gość carmelkova
Przetestowałam FatSecret i Fitatu. Muszę napisać, że z jednego i z drugiego jestem dosyc zadowolona. Skłaniam się jednak ku temu drugiemu. Jest to po prostu prostsze w korzystaniu.