Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!! Noworodek sie budzi co godzinę, maz cała noc chrapie, ja nie śpię wcale

Polecane posty

Gość gość

Co jest skuteczne na chrapanie?? Choc cos na chwile !!

Gość gość
i właśnie dlatego nie dam się w to wmiksować,kup sobie stopery do uszu

Gość gość
Boje sie w stoperami, ze nie usłyszę dziecka. DZiewczyny, pomóżcie, jestem wściekła i wykończona !!

Gość gość
Kup plasterki na podniebienie snoreeze w aptece. Przerabialam to, współczuję ci. Te plastry były najlepsze z tych wszystkich wynalazków.

Gość gość
Męza wyslac do osobnego pokoju spac

Gość gość
Niech mąż śpi w innym pokoju.

Gość gość
no i dobrze, chciałaś mieć rodzinę to cierp, wuj to kogo obchodzi

Gość gość
a jak ci źle to dziecko oddaj do domu dziecka a męża pogoń z domu, wtedy będziesz miała spokój

Gość gość
Moj przestaje chrapac jak mu kaze przewrocic sie na bok.

Gość gość
a u mnie to ja nocy chrapię a on zajmuje się dzieckiem

Gość gość
Dla męża obowiązkowo laryngolog i prostowanie przegrody nosowej. Dziecko wyrośnie

Gość gość
Ojej.. Mój ma 7 m-cy i dalej je w nocy co godzinę. Chciałaś to masz. Kolejna co chciała zafasolkować?

Gość gość
Nie chodzi mi o budzenie dziecka - tylko chrapanie. Dziecko budzi sie, jak juz maź całkiem daje czadu, a przerwa w chrapaniu jak go obroce w nocy trwa maks 10 minut. Nie mamy innego pokoju! Jak na razie :))

Gość gość
Wspolczuje. Moj jak sobie wypije to tak chrapie, ze slychac go w calym domu! Przewracanie na bok nic nie daje, kiedys bylam juz tak wku...a, ze mu dalam z lokcia! Nawet nie poczul :/ tez mam dziecko kilkumiesieczne ale wdalo sie w tatusia i nic go nie rusza, jak zasnie to moge go turlac po podlodze a i tak sie nie obudzi. Sprobuj tych plastrow jak ktos wczesniej radzil i spij jak mozesz jak najwiecej w dzien puki meza nie ma :) puki co lacze sie w bolu :)

Gość gość
Noworodek to się budzi bo głodny... Nie sądzę żeby mu chrapanie przeszkadzało.... Noworodki Libia takie jednostajne dźwięki...A tobie nagle zaczęło Przeszkadzać chrapanie?

Gość gość
Wsadz mu skarpetke do mordy.

Gość gość
Sama się nakręcasz tym chrapaniem. Jak mały był noworodkiem to byłam tak zmęczona, że nawet przy salwach artylerii bym zasnęła.

Gość gość
Ale wy jesteście beznadziejne... Mój mąż też chrapie ale poszedł.spać do innego pokoju a jak już śpimy w jednym to po prostu się kontroluje,stara się spać na boku i wystarczy go szturnac żeby się przekrecil. Tylko ze mój mąż ma guzek w nosie i dlatego chrapie wiec może i niech Twój mąż zdiagnozuje co tam mu się dzieje ze chrapie. Nie tylko krzywa przegroda jest przyczyną chrapania ale np też problemy z sercem

Gość gość
Gwizdanie-ale raczej na chwile. Taki co całą noc chrapie to powinien odwiedzić laryngologa.

Gość gość
Dzięki za rady. Wcześniej spałam w stoperach. Noworodek głodny - co godzinę? W dzien je co dwie trzy, ja nie spiąć widzę zbieżność rozkręcenia sie chrapania a budzenia małej. Ale to nie chodzi o to! JA NIE MAM KIEDY zasnąć! Męża odchudzam, potem laryngolog. Kupiłam spray i plastry, zobaczymy ..

Gość gość
doskonale to znam,znam ten ból,z tym że ja mam ten komfort że mogę iść do drugiego pokoju,ale jak zrobimy dziecku pokoik to nie wiem gdzie pojdę............póki co planuje męża zapisać do laryngologa

Gość gość
Też mam 5-cio miesięczne dziecko i już jestem u kresu sił i wytrzymałości nerwowej bo mąż tak chrapie że nie mogę absolutnie spać.Dziecko budzi się żeby podać mu smoczka a mąż non stop chrapie i nie nie pomaga,nawet jak go szturcham lub sama przeturlam na bok.Moje noce to koszmar,ostatnio tak go zwyzywałam że poszedł do przedpokoju ale za chwilę się przewrócił na bok i tylko dodatkowy stres.Nie mogę iść do innego pokoju bo w drugim śpi dziecko też niespokojnie a ja całe noce nie mogę pospać dłużej niż kilkanaście minut... Jestem wykończona i zdesperowana bo nic już nie działa ani spray ani plastry-działały może 2 tygodnie... Jak tak dalej pójdzie to powiedziałam mężowi że wyprowadzę się z domu...