Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HIS INFERNAL MAJESTY Jesteś?

Polecane posty

Gość gość

Mam sprawę do Ciebie :)

Gość gość
Him mam do Ciebie pytanko :) Czy byłaby możliwość zakupić twoje noszone majteczki pachnące twoją kobiecością? :) Zapłacę 100zł + 20zł na przesyłkę, co ty na to Królowo? :)

Gość gość
odpowiedz Aniele :)

Gość gość
no tak tylko nie wiem nawet skąd Jesteś :( i jak to sobie wyobrażasz? że przyjadę do ciebie, zapukam do mieszkania ty mi otworzysz dasz majteczki i zamkniesz drzwi? To może już wtedy bym Cię po prostu gdzieś zaprosił co? :) i może nawet na żywo mógłbym Cie wywąchać i wylizać a nie tylko na majteczkach :P

Gość gość
Aniele... :)

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość zakochany w him 25 lat
odezwij się do mnie skarbie -> pragnehim@wp.pl Wiem, że nigdy nie będę mógł dostąpić tego zaszczytu by na żywo wylizać twoją c**eczke, pupcie, stópki :( nigdy nie poczuje twych cudownych zapachów :( dlatego chciałbym chociaż mieć twoje pachnące majteczki, może jeszcze rajstopki? :) (dopłacę) Odezwij się jeśli jesteś zainteresowana

no ale ja cie nie oszukam, najpierw pieniądze a dopiero potem wyślesz. Odezwij się na meila to dogadamy się względem sposobu przekazania pieniędzy (przelew, paypal, yetipay albo nawet przesyłka pobraniowa jak będziesz chciała królowo) Pozwól mi poczuć twe cudowne zapachy, proszę :)❤️ Gdy widziałem zdjęcia twojej pupci to po prostu szok, od razu mi stanął, kilka razy doszedłem przy twoich zdjęciach :)

Gość gość
Nie trudno do niej trafić nad bajorkiem w cieszanowie kręci lody :D

Gość gość
dziękuję Królowo ❤️ będę czekał na meila :)

Gość gość
gość dziś Biorę maczetę i zaraz tam jadę, przywiozę trofeum w postaci trzech skalpów i wrzuce fotę na kafe

Gość gość
ale pracujesz nad tym bajorkiem i tam cię można spotkać

Królowo a czy byłby możliwy cyberseks z tobą za pomocą kamerek na Skype? :) 200zł za pół godziny zabawy by Cię satysfakcjonowało? Czy wogóle jest to możliwe kotku? bardzo bym chciał...

a czy do tych majteczek dorzuciłabyś też foteczkę jak masz je na swojej pupci? plus drugą focie gdzie masz lekko uchylone majtusie i widać twoją słodką brzoskwinkę? :) Już Cię dłużej nie męczę Królowo, tylko jeszcze na to odpowiedz, a wtedy po prostu czekam na meila. Mogę wtedy 200zł dać za te majteczki + 2 fotki (plus koszta przesyłki też pokryje)

Gość gość
lepiej wydaj te 200 zł na paliwo jedź do tej Koziej Wólki czyt Cieszanów i ją sb porwij na kilka godzinek wraz z jakimś hojnie obdarzonym kolegą, wtedy się dziewczyna przekona czy lubi ssać przy seksie analnym :D

no chciałbym zasmakować Jej ciałka na żywo i wypieścić Ją calutką, ale wiem że nie będzie chciała, jestem przecież obcym facetem z neta :(

Gość gość
no a gdybyś z kimś rozmawiała z kamerkami, że widzisz go słyszysz itd przez dość długi czas, np pół roku takich rozmów codziennie praktycznie, byś go poznała to nie dałabyś szansy w realu?

Gość gość
Him a czy ten twoj nowy facet mieszka sam czy z rodzicami?

Gość gość
him już masz kilka pytań do tyłu, odpowiadaj :)

Gość gość
no to jednak parwda , skończy jak noxa na su z ogórkiem w kaciapie.Kwestia ceny