Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy byc wybrakowana jako kobieta

Polecane posty

Gość gość

Nie narzucam sie nikomu ze swoimi pogladami, nie wiem czy jestem tzw. feministka, nie lubie tego slowa :/ po prostu jestem soba i tyle, nie poradze nic na to, chce szacunku i to samo oferuje partnerowi. Kolezanki powiedzialy mi, ze ja niby zadbana, ale nie ma we mnie tej "kobiecosci", "matczynosci", chociaz nikomu nie mowilam, ze nie chce miec dzieci, nie wiem jak one to wywnioskowaly. Nie poswiecam sie facetowi kompletnie, nie otwieram sie przed nim calkiem, staram sie caly czas myslec racjonalnie, podczas gdy one tkwia w zwiazkach, w ktorych np. facet je zdradza, nie szanuje, traktuje jako kuchte albo lalke do spelniania swoich fantazji. Jak facet kiedys probowal mnie tak traktowac to zerwalam z nim od razu bez ogladania sie za siebie. Czy ta "kobiecosc" to jakis masochizm?

Gość gość
Chyba masz z sobą jakiś problem że - jak twierdzisz - jakieś kobiety, czyli co najmniej dwie, coś takiego ci powiedziały. Domyślasz się że inne mają taką opinię o tobie, dopytujesz o nią czy o co chodzi? Bo nie chce mi się wierzyć że kilka kobiet dopisało ci jakieś przekonania i cię skrytykowało. Może pogódź się sama z sobą i będzie OK?

Gość gość
To zniszczona kobieta przez partnera, meza I porody dzieci...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak wybrakowana kobieta no może gdy jest pusta i głupia.

Gość gość
Nie unikne niektorych wscibskich osob :P niektorzy lubia sie np. domyslac co ja uwazam i wypowiadaja sie, jakby mnie znaly, tak samo w mojej rodzinie. Nie jestem jakas wojujaca feministka, ale chyba widac co mysle, po postawie, po braku entuzjazmu wobec dzieci albo mezczyzn :P

Gość gość
kolezanki poprostu chcialyby zebys w tkwila w takim samym gownie jak one. Masz poprostu toksyczne kolezanki, zastanowilabym sie powaznie czy poswiecac dla takich osob swoj czas... One widac chca w wieku 40 lat wygladac jak wlasne babcie, skoro nie szanuja sie juz teraz I pozwalaja niszczyc przez facetow... Ty rob swoje...

Gość gość
Mi kiedyś facet powiedział że nie jestem stu procentowa kobieta bo nie umiem gotować ha ha to mu odpowiedziałam że widocznie maciej kuroń jest heh

Gość gość
dobre :D