Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi sąsiedzi mają kapliczke przed domem A ICH CÓRKA JEST ROZWÓDKĄ....

Polecane posty

Gość gość

smieszy mnie ,że moi sąsiedzi to wielcy katolicy i mają figure matki boskiej przed domem a ich córka jest po rozwodzie ,a drugi syn nie ma dzieci i zyje bez slubu. niezła hipokryzja.

Gość gość
A tą kapliczkę to kto zbudował? I od kiedy tam stoi?

Gość gość
Chuj cie to obchodzi, w życiu różnie bywa. Popatrz ba siebie.

Gość gość
ZBUDOWALI JA RODZICE CI STARZY A CO?

Gość gość
A G/O/W/N/O

Gość gość
a to ze jestes glupia plotkara, nic wiecej :D

Gość gość
Boshe naprawde?! Życie pisze różne scenariusze ! Rodzice mogą być pobożni codziennie latać do kościoła a córka puszcza się np za kase (podaje przykład) Nie raz jest tak że rodzice są spokojni, ułożeni a ich dziecko to potwór. Niech mają tą kapliczkę przed domem co Cię to obchodzi, niech nawet sobie krzyż z Panem Jezusem postawią, ważne że wierzą. U mnie w sąsiedztwie jest zaś tak, że ojciec z synem (który jest chory na autyzm) chodzą do kościoła modlą się, wierzą w Boga a córka i 2 syn nie chodzą wgl do kościoła wiec jak to wytłumaczysz !? PILNUJ SIEBIE BĘDZIESZ W NIEBIE! Pozdrawiam

Gość gość
moja teściowa o skrajny moher a mąż ją zostawił, córka panna z dzieckiem bez ojca a najmłodszy syn żyje na swoim z dziewczyna bez ślubu :D

Gość gość
A mało to znanych rozwódek z katolickich praktykujących rodzin ? Np.Marta Kaczyńska. Gupi temat strasznie!

Gość gość
"a drugi syn nie ma dzieci i zyje bez slubu. niezła hipokryzja" czyli nie posiadanie żony i dzieci to grzech śmiertelny jak rozumiem?:D:D

Gość gość
Chciałam zapytać autorko, Ty wierząca jesteś ?

Gość gość
Hehehe ja też żyję bez ślubu, bo żadnego kandydata na męża nie znalazłam. Bede sie palic w piekle.

Gość gość
wierząca jestem a co????przynajmniej nie mam kapliczki kolo domu i nie pokazuje ludziom ze tu "mieszka katol"

Gość gość
A wiesz, że obmawianie jest grzechem ? Ale powiedz mi ! Co Ci tak przeszkadza ta kapliczka ? Ona Ci spać nie daje ? Jeść nie pozwala ? Gryzie Cię ? Czy jak ?! Mają kapliczkę super! A Ty co wstydzisz się swojej religii ? Bo napisałaś 'przynajmniej nie mam kapliczki kolo domu i nie pokazuje ludziom ze tu "mieszka katol" To coś złego, że jest tablicza i wiadomo że tu mieszka jak napisałaś 'katol' ?

Gość gość
a w co wierzysz, oprocz plotkarstwa oczywiscie i wytykania ludziom zachowania ich dzieci?

Gość gość
autorko, jesteś żałosna... brak ci własnego życia? co to ciebie w ogóle obchodzi!?

Gość gość
Najwyraźniej nie ma swojego życia, więc interesuje się życiem innych .. Nie trawie takich ludzi

Gość gość
Niewątpliwie pójdą do piekła.