Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc prace za wiecej niz minimum Londyn i okolice ???

Polecane posty

Gość gość

Gdzie szuakcie ??? Angielski komunikatywny. Bylem w uk i chce wrocic ale n ie chce pracowac za minimum. Jakies rady jak uciec od agencji ?

Gość gość
W Londynie najpopularniejsza stawka jest minimalna , a ze wyżyć sie za to nie da to już inna sprawa ...!

Gość gość
Niestety Londyn opanowaly agencje ale moze kjakas nadzieja....

Gość gość
Hehe dokładnie, właściciel UK się odezwał :D bingolek boi się konkurencji. Mówiłem, że prędzej czy później mieszanie Polski z gownem się zemści i bingolek wróci z płaczem do znienawidzonej ojczyzny. :p bój się gnido :D

Gość gość
Co ty binguś zrobisz jak stracisz prackę i nie będziesz mógł znaleźć nowej? Kto ci kredycik spłaci? Twoje dni w UK są policzone. Taka prawda. Wspomnisz moje słowa. :o

Gość gość
Za duzo sie londynczykow chloptasiu naogladales :D co ty debilu myslisz ze wyjda z unii w jeden dzien? :D w traktacie Polska ma 2 lata wiec UK pewnie tez wiec ewentualne wyjscie dopiero za 3 lata. Po drugie co ty myslisz ze zamkna granice dla wszystkich? :D jak wyjda to prawdopodobnie bedzie druga norwegia. Plus taki ze skonczy sie wyludzanie zasilkow wiec wiekszosc nierobow wroci tam gdzie ich miejsce

Gość dlaczego tylko londyn
dlaczego do chu/ja wszyscy do tego je*banego londynu muszą tylko jechać??? jakby to była cała anglia kur/wa. Mało jest innych miejsc w UK? lepszych i tańszych do życia? czy debile po prostu nic innego nie znają?

Gość gość
Haha ja nie jestem w Londynie. No wlasnie a poza tym bingol to jak myslisz gdzie mieszka wiekszosc piszacych na tym forum "poza polska"? :D "nie wjedziecie" buahaha ;)

Gość gość
Moim zdaniem powinni deportowac cala patologie ktora jest tu tylko dla pieniedzy. O moj boze byloby pieknie!!! Ja zostaje bo kocham UK :D

Gość gość
Powinni poucinać benefity i by wyczyścili kraj z patologii

Gość gość
Juz sie za to zabrali a wyjscie z unii przypieczetuje wszystko, prosze wyjdzcie!!!!

Gość gość
Ja nie pojmuję jak można żyć i pracować w Londynie za minimum?? Ja mieszkam w Bristolu i zarabiam 7,60, mój partner zarabia 8,75 i nie przelewa nam się. (oboje full time).

Gość gość
Jak sie przepija i przepala większość pieniędzy to się nie przelewa.

Gość gość
UK powinno wyjść z EU i zamknąć granice, bo NIC ABSOLUTNIE z tego nie mają, tylko są dojeni przez leni i cwaniaków

Gość gość
Masz male pojecie co sie dzieje na swiecie i jak dziala gospodarka. UK nigdy nie wyjdzie z unii. Cameron dobrze wie ze bedzie ich to za duzo kosztowalo. Obiecane referendum nigdy nie bedzie pozytywne za wyjsciem bo nawet jak bedzie to sfalszuja wyniki. Obiecal je tylko zeby wygrac wybory. Zaklad ze nie wyjda? Pierwszy lepszy artykul http://emigrantuk.net/4724-imigranci-w-uk-daja-wiecej-niz-biora

Gość gość
hahaha du/pomyjcu siedzacy w bidopolandzie zasyfionym, uk wyjdzie z ue bo jej sie ue po prostu nie opłaca, jest płatnikiem netto wiecej wpłaca do kasy ue niz dostaje, a wy polaczki cebulaczki wiecej wyciagacie pazernymi łapskami niz wplacacie a po wyjsciu uk z ue zostaniecie zakaz wjazdu tutaj hahaha

Gość gość
zal mi cie bingol

Gość gość
po wyjsciu uk z ue zostaniecie zakaz wjazdu tutaj hahaha xxx chciałbyś!

Gość gość
Jak sie pali i pije to sie nie przelew? Co Ty p********z?!!!! Pracując na cały etat za minimum masz jakieś 230 f na tydzień do reki, a za pokoj płacisz dziś w Londynie minumum 115-120 f tygodniowo imto za żadne cudo w 1 strefie! Do tego dojazdy do pracy, jedzenie, telefon... Faktycznie poszalejesz. Minimalna w Londynie to ubóstwo !!!

Gość gość
boss cie ceni i placi tylko 8f? :D :D :D a co robisz w pracy? skladasz pudelka w faryce?

Gość gość
Ludzie bylem w Londynie 3 lata i pracowalem za minimum to nie ma sensu .Wychodzi sie na 0 doslownie i zyje ala wegetacja. Wogole nie ma sensu za to stawke wyjezdzac, Jestem ciekawy ofert pracy, bo same agencje za minimum a to mija sie z celem.Moze ktos wie gdzie szukac i cos napisze rozsadnego.

Gość gość
Dokładnie! Za minimum w Londynie to tylko wegetacja : pokoj i jedzenie !

Gość gość
do osoby wczoraj 21:45 dokładnie, pewnie sfałszują wyniki, żeby nie wyjść z Unii. robię referendum bo pewne partie w tym część partii Camerona, domagają się tego. Podobnie, moim (nie tylko) zdaniem, sfałszowali wyniki szkockiego referendum....

Gość gość
do gościa z 15:01 (ja, z posta 14:58) ja piję bardzo mało, mój narzeczony też, miesięcznie na alkohol wydajemy max 90-100 funtów. znam ludzi, co wydają tyle w weekend. Nie palimy, ani papierosów, ani niczego innego, nie stosujemy żadnych używek poza alkoholem i kawą.

Gość gość
gość dziś To co wy robicie z pieniedzmi, podcieracie sie nimi? :D

Gość gość
Pdróżujemy