Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiegnęUlicą

Gdyby ktoś powiedział 35 milionów

Polecane posty

Gość BiegnęUlicą

albo miłość. Możesz wybrać tylko jedno. Jeśli wybierzesz forsę nigdy nie zaznasz miłości, jeśli wybierzesz miłość będziesz klepać biedę cały czas. Co byście wybrali? Ja wybrałabym forsę ale nie dlatego, że jestem materialistką tylko dlatego, że nie wierzę już w miłość. Nie ma miłości która trwałaby wiecznie, są tylko chwilowe zauroczenia a prędzej czy później i tak zostajemy sami z palcem w d***e i poranionym sercem. Chrzanić taki interes. I tak nie mam miłości więc kasa by się przydała.

Gość gość
Jakbym miała 35 mln.ulokowałabym na kilku kontach bankowych i żyłabym z samego procentu który wynosi 5 % rocznie.

Gość BiegnęUlicą
Czyli wybierasz pieniądze, i życie bez miłości?

Gość gość
nawet bym się nie zastanawiał, tej kasy nawet bym nie lokował na odsetki, ciężko by mi było to wydać.

Gość gość
Miłość, kase już dobrą zarabiam, nie potrzebuje 35 baniek

Gość gość
Miłość bo straciłem ja i wiem jak to boli żadna kasa nie zmniejszy moich cierpień. . 35 melonów czy dawna miłość i dawne życie - opcja nr 2 bez chwili zastanowienia!!!!!!!!!!!!

Gość gośćerrora
a ja kasę bo milość już mam

Gość gość
kasę, bo kochac i tak nie potrafię, to przynajmniej bym się zabawiła

Gość BiegnęUlicą
No ale nigdy nie macie pewnosci że ta miłość was nie kopnie w d*** po kilku latach? Sory wolicie coś tak niepewnego?

Gość BiegnęUlicą
gośćerrora dziś a ja kasę bo milość już mam Takiej opcji nie ma. Albo jedno albo drugie jak wybierasz kasę w tyj sekundzie tracisz miłość.

Gość gośćerrora
aha,w takim razie milość

Gość gość
Kasę bo w miłość nie wierzę.

Gość gość
A tak w zasadzie jedno i drugie szczęścia nie daje. To i to można bardzo szybko utracić.

Gość gość
Swiat bez miłości, to piekło, brak zasad. Po co w piekle kasa, diabli ja wezma, bez milosci nie ma dobra. Dramat, krew i miliony- jekiez to groteskowe.

Gość gość
Pewnie świat z miłością to taki seksy,przecież miłość to seks, nagość na ulicach i w mediach a nawet w kościołach , kolana górne i dolne na wierzchu.To są zasady? Poco diabłom pieniądze ? Ci walczą o dusze. Pieniądze potrzebne na seks, uciechy, przygody,rozrywkę . Miłość bez pieniędzy nie istnieje czyż nie tak? Za pieniądze i ksiądz się modli głosząc miłość, jest inaczej?

Gość gość
Czy jest ktoś na tym forum co nie kocha pieniędzy?

Gość gość
Czy wyobrażasz sobie życie bez pieniędzy? Czy mógłbyś/abyś być szczęśliwa gdybyś ich nie miała. A życie bez miłości? Czy da się żyć?

Gość gość
20:52 Ja mam je w d***e

Gość gość
Gościu to jesteś bogaty;)

Gość gość
Cale 35 milionów? To niezły masz kuper, mi by nie wyszły Z miłości to może cos by i weszło i wyszło

Gość gość
Gdybym miała pewność że jak odrzucę te 35 milionów to przeżyję życie szczęśliwie z mężczyzną którego pokocham i który pokocha mnie to wybrałabym miłość. Gdyby było ryzyko takie że nie miałabym pewności że zawsze będziemy razem to brałabym kasę.

Gość gość
Pytanie jest źle postawione w mojej ocenie, za bardzo radykalne. Szybciej trafisz 35 baniek w lotto niż znajdziesz prawdziwą wzajemną miłość w pełnym tego słowa znaczeniu. Dziś można kupić wszystko, ale miłości tej prawdziwej nie kupisz, ją otrzymasz za darmo, jak będziesz miał szczęście większe niż w lotto.

Gość gość
Zgadza się, bardzo trafna odpowiedź.

Gość gość
oszkaa...;)

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl

Gość pikant
milosc dotyka tylko wybranych.ta prawdziwa.a bieda dotyka każdego