Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SandraGrzywocz

Ciąża, jej objawy i dziwne rzeczy

Polecane posty

Hej. Mam regularne miesiączki (co 28 dni) kochałam sie z facetem 3,4,6.08 potem 08.08 dostalam @. I 14.08 20.08 22.08 tez kochalismy sie bez zabezpieczenie (z dojsciem) Od paru dni jem bez przerwy, piersi mam nabrzmiale lekko, odczowam swedzenie w okolicach intymnych, boli mnie pecherz, siusiam co kilka minut, jestem ospala przez caly dzien,ciezko mi wejsc na 2 pietro. Co o tym myslicie? Kiedy warto zrobic test ciazowy?

Gość gość
Ciaza mozliwa ale z testem poczekaj do terminu okresu. Za wczesnie na takie objawy.

Gość gość
Swędzenie i ten ból pęcherza to raczej jakiś chorobowy objaw a nie ciąża i to po kilku dniach od współżycia. Ja pierwsze objawy miałam ok.7 tygodnia ciąży bliźniaczej. Radzę uzbroić się w cierpliwość i zrobić betę w dniu spodziewanej miesiączki...

Gość gość
Jeśli miesisczke miałaś 8 sierpnia to owulacje około 22 . Nawet jeśli doszło do zaplodnienia to dzisiaj jest 25 czyli 3 dni od stosunku więc jakie objawy ciazy ty chcesz mieć? Może jeszcze nawet nie doszło do zagniezdzenia, a ty juz ciążę widzisz? Matkooo. Może doucz się trochę.

Gość jahoda111
hahahaha coraz lepiej widze:D objawy ciazy 3 dni po stosunku??:D a w trakcie seksu nie miałas takich objawów?

Gość gość
Nie bardzo skoro 8.08 dostalas okres,,,