Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna23

brak miesiaczki

Polecane posty

Gość sympatyczna23

Hej mam pytanie gdy mialam 18 lat zaczelam brac leki anty po dwoch miesiacach przestaalm od tamtej pory zaczely sie problemy. Na poczatku mialam nje regularne miesiaczki potem mi zanikla poszlam do lekarza dostalam leki na wywanie potem mialo byc ok nie stety okres trwal 14 dni dostałam tabletki na wstrzymacie ( OCZYWISCIE TE SAME) okres mial sie pojawic na nastepny miesiąc nie stety nie pojawil sie w koncu przestaalm chodzic do lekarza myslam ze sie unormuje i tak raz byl raz nie różnie bywalo. Ale od 3 lat nie ma wogole nie wiem co jest boje sie pojsc do lekarza i uslyszec ze jestem bezplodna :( a czy moge zajsc w ciaze w takiej sytuacji gdy tak długo nie mam okresu? Prosze o odpowiedz :) z gory bardzo dziekuje :)

Gość gość
z pewnaoscia masz problemy hormonalne warto zrobic badania hormonalne w szpitalu lub prywatnie zeby wykluczyc min. PCOS . NAjgorszym rozwiazaniem jest strach przed wizytą ktora nie zaszkodzi a pomoze dowiesz sie czegos wiecej i nie bedziesz zyla w ciaglej niepewnosci i strachu.powodzenia trzymaj sie

Gość sympatyczna23
A czy moge w takim razie zajsc w ciaze w tym momencie ?? Czy jest to nie mozliwe?