Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już koniec tej znajomości

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się prawie 2 miesiące jak na razie nie zakochała się, trzyma bardzo dystans, nie odwzajemnia mojego dotyku, przytulania, ostatnio spędziliśmy razem trochę czasu i myślę że niestety nic jej to nie zbliżyło do mnie, zachowuje się tak jak na początku, mam obawy co do tej znajomości oboje jesteśmy po 30-stce :(, sama odzywa się do mnie ale jest mi przykro że to wygląda tak a nie inaczej :(.

Gość gość
no nie, bezczelna franca. powinna już dawno robić ci loda, zezwalać na anal 5x dziennie, chodzić nago przy tobie, siadać ci na kolanach i mącić prącie rękoma aż do wieczora. zerwij z nią bo nic dobrego z tego nie będzie. takie księżniczki bez anala, oziębłe suki bez robienia loda kilka razy dziennie są bezużyteczne. niech spada na ryj! :D

Gość gość
- daruj sobie komentarze, chcę kogoś na poważnie... myślę że się jej podobam bo inaczej by nie ciągła 2 miesiące znajomości

Gość gość
no cóż, czasem z braku laku i taki kapeć dobry. {cool]

Gość gość
jak chcecie takie komentarze pisać to sobie darujcie

Gość gość
ty durniu! spotykasz się z kobietą 2 miesiące i już masz pretensje, że się jeszcze nie zakochała? no wybacz, ale zakochać się w kimś od pierwszego wrażenia raczej trudno. :P a jak już, to raczej są to rzadkie przypadki. ty, dziwisz się, że nie odwzajemnia twojego dotyku, przytulania, trzyma dystans. a może jej się nie podobasz i rzeczywiście spotyka się z tobą z braku laku. a jak pozna kogoś, kto będzie jej odpowiadał to pewnie ten dystans zmniejszy, albo go wcale nie będzie. moim zdaniem nie podobasz się jej i tyle. najlepiej zapytaj jej wprost, czego od ciebie oczekuje i jak widzi tę znajomość, czy ma przyszłość. jesteś po 30, więc dziwi mnie, że tatki tępy idiota musi pytać na forum w tak oczywistej sprawie :P

Gość gość
Nie mam pretensji :) chodzi mi o zauroczenie nie zakochanie może nie jasno się wyraziłem wybaczcie, wiem że na miłość potrzeba czasu

Gość gość
- nie musisz mnie obrażać... :( mam ponad 30 lat ale małe doświadczenie w związkach

Gość gość
raczej idiotka totalna do potęgi :D:D

Gość gość
Porozmawiałeś z nią o tym czy tylko tutaj piszesz?

On ma rację,jak miedzy ludźmi coś jest lub zaczyna się dziać, to widać to w drobnych symptomach. Nawet po mowie ciała. Byc może jeszcze nie przekonała się do ciebie lub nie jesteś w jej typie..

Gość gość
Jestem kobietą i może jestem dziwna, ale nie czekam dwóch miesięcy, żeby się przytulić do faceta który mi sie podoba, ale to przychodzi naturalnie