Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród naturalny

Polecane posty

Gość gość

Witam czy ktoś rodził na Whippcross cross hospital w londynie?.Niedawno miałam poród lekko pękła, ale szwy się rozeszły tzn nie źródło się wole. A podczas stosunku gorzej się zrobiło i wygląda to strasznie.Zle się czuje bo piecze mnie i boli momentami nieraz pojawia się krwawienie.Nie wiem co mam robić gdzie isc z tym ponieważ w tym kraju ludzie są jacyś nie kumaci.

Gość gość
Niedawno miałam poród lekko pękła, ale szwy się rozeszły tzn nie źródło się wole. ŻE CO?????

Gość gość
Zszyli ale szwy nie zrosly się .

Gość gość
jesli dziecko ma mniej niz 28dni to pewnie jestes jeszcze pod opieka poloznej wiec po prostu sie z nia skontaktuj zeby to obejrzala. Jesli dziecko ma ponad miesiac i zostalo "discharged" czy jak to sie tam nazywa to idz do GP i on Cie skieruje dalej. Jesli zaniedbasz to mozesz sobie tylko problemow napykac na przyszlosc, zarowno estetycznych jak i komfortowych przy nastepnych stosunkach.

Gość gość
Niedawno rodzilas i juz uprawiasz seks? Masakra ! Istnieje takie cos jak polog, 6 tyg po porodzie sie konczy, czasem szybciej, ale ty mialas szwy. Szok