Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna a widoczne tatuaże

Polecane posty

Gość gość
Do mnie to dysonans. Ale tatuaż to wybór na cale życie, wiec...

Gość gość
to jest rockowy styl tatuazu? no weź... raczej wygląda jak zeszyt napalonego nastolatka;)

Gość gość
dla mnie to tylko podkreślenie osobowości i stylu panny młodej. Nie chciałabym przebierać się za kogoś kim nie jestem na własnym ślubie i zasłaniać tak jakbym wstydziła się tatuaży za które sama zapłaciłam

Gość gość
fakt gdybym miała tatuaze to pewnie wybrałam bym sobie sukienke elegancka tak aby je zasłoniła, bo niestety tatuaże nie pasuja do elegancji:/ ale w czym pójdziesz i jak to twój wybór.

Gość gość
a mnie się podoba i nie wygląda wcale źle z białą sukienką :) inne przykłady uk.pinterest.com/pin/393853929890607395/ uk.pinterest.com/pin/412079434633098725/ uk.pinterest.com/pin/381117187194685739/

Gość gość
i co myślicie na temat ostatnich zdjęć? Wyglądają rockowo?

Gość gość
W Japonii kobieta z tatuażem jest outcast , nie weszłabys do żadnej łaźni lub uzdrowiska czy spa .

Gość gość
nie mieszkamy w japonii, tam tatuaże kojarzą się z yakuzą.

Gość gość
Wiesz, ze w japonii sa miejsca gdzie mozesz sie przytulic za kase?

Gość gość
Tylko po co?

Gość gość
Widziałam kiedyś na jutubie pannę młodą mocno wytatuowaną. Wyglądała genialnie. Ale to w ogóle piękna kobieta była. Dla mnie super (chociaż sama żadnego tatuażu nie mam!). Jak znajdę, to wrzucę.

Gość gość
Dziękuję za rady, chociaż o nie nie prosiłam i nie skorzystam. Mnie podoba się zestawienie tradycyjnej sukni, białej, zwiewnej i tatuaży. Na oficjalne imprezy też nigdy nie miałam problemu dobrać kreacji. Kolor włosów jest dla mnie większym problemem niż dobieranie sukienki pod tatuaże (czego nigdy nie robiłam). Raczej zastanawiało mnie czemu ktoś w ogóle myśli, że tak się robić powinno -tzn. zasłaniać tatuaże. O wynajmowaniu pseudo-plastyka żeby mnie ubierał nie wspomnę. XX dlaczego piszesz o "pseudo -plastyku?" Nie znasz profesjonalnych? Chocby znajomych, przyjaciól?Zestawienia tatuażu z suknią slubna jest bardzo trudne, często wręcz karkołomne, a efekty na ogól bardzo złe. Ktos tu wrzucil zdjecie koronkowej sukni , ktora w połaczeniu z szarym tatuazem i kwiatkami z innej bajki wygląda fatalnie i kolorystycznie i stylistycznie (natomiast dziewczyna na zdjeciu z piercingiem i kolorowym tatuazem jakos sie z sukienka komponuje - ale to sukienka nie w tradycyjnym slubnym stylu, raczej luzacka). Poniewaz to naprawde bardzo trudne, bez fachowego spojrzenia moze wyjsc straszna wiocha. Ok, wiem, ma sie podobac bohaterce dnia , solarium i biale kozaczki tez sie podbaja tym, ktore je noszą... Akurat do bialej sukni kazdy kolor wlosow pasuje( byle tylko pasowal do cery). Natomiast tatuaze, zwlaszca drobne i jednokolorowe gryza sie z prawie kazdym kwiatami .

Gość gość
Bo tylko pseudo-plastyk dorabia wmawiajac ludziom, ze kreatywnosc to cos zlego, a drobne, kwiatowe, jednokolorowe tatuaze nie pasuja do jednokolorowej koronki :) po prostu masz bardzo sztywny gust, ale nie wmawiaj mi, ze jest uniwersalny.

Gość gość
Poza tym nie kazdy kto ma tatuaze jest luzacki i chce luzackiej sukienki....znowu, myslenie starej daty

Gość gość
tak powinnaś nie robić tatuaży one gorszą i powinnaś sie podporządkować

przecież tatuaż to część Ciebie. nie rozumiem jak w ogóle mozna zadawać takie pytanie "czy to pasuje". wiadomo, że w cebulandii to mozna tylko isc do slubu w bezie i celebrować to z wiejską kapelą, ale inteligentni ludzie nie oceniają pod takim względem, no litości

Gość gość
Na te rade jest troche za pozno :P

Gość gość
Lola - no bo może jakiś nie-pseudo-plastyk mi doradzi :P

Gość gość
Bo tylko pseudo-plastyk dorabia wmawiajac ludziom, ze kreatywnosc to cos zlego, a drobne, kwiatowe, jednokolorowe tatuaze nie pasuja do jednokolorowej koronki usmiech.gif po prostu masz bardzo sztywny gust, ale nie wmawiaj mi, ze jest uniwersalny. xx Mylisz kreatywność z przypadkowymi zestawieniami i brakiem jedności stylowej. Ludzie mysla - fajny tatuaz , fajne kwiatki, fajna sukienka, więc bedzie dobrze. Niekoniecznie. Piszę to jako projektant z wieloletnim doswiadczeniem.

Gość gość
Alez oczywiscie, projektant na kafeterii w temacie o suknoach slubnych. No i przeciez projektanci znani sa z dobrego gustu (sarkazm)

Gość gość
Rozmawiasz o muzyce nagle pojawia się muzyk, rozmawiasz o prawie nagle zbiegają się prawnicy...rozmawiasz o modzie, nagle wpada projektant i to z zerową pomysłowością, ze staromodnym myśleniem i zerową kreatywnością. Cudowna jest ta kafeteria :)

Gość gość
Ja problemu nie mam, ciekawi mnie dlaczego inni maja. Nie mam zamiaru zaslaniac ramion, bo mnie sie moje tatuaze podobaja

Gość gość
10.12. Uważasz, że na kafeterii siedzą same sprzątaczki?

Gość gość
A to się przyozdobiłaś. Poznac głupiego, po... tatuażach

Gość gość
Kobieto, sztuczny problem tworzysz, ciekawi Cie dlaczego ktoś myśli inaczej niż ty, litości....