Gość Daniel6755 Napisano Sierpień 26, 2015 Mam koleżankę z którą spędzałem każdy wolny czas od ponad roku, rozmawialiśmy i robiliśmy to co lubimy tylko we dwoje, staliśmy się przyjaciółmi a nawet czasami odnoszę wrażenie ze pojawiały się uczucia. Kiedy nie mogliśmy się spotkać dzwoniliśmy i rozmowy trwale po 40 minut a nawet godziny. Pewnego razu pojawił się nowy kolega do którego ona powoli zaczęła odchodzić i spędzać czas ze mną i z nim. Odczułem ze nie jestem już za bardzo potrzebny bo ma nowego przyjaciela i odszedłem, przestałem się odzywać i ona również. Po kilku dniach wiem ze ona już z nim się nie spotyka a mimo ze jest teraz sama to ja nie potrafię się odezwać bo zostałem zignorowany po tak długim okresie. Czy powinienem się odezwać ? I pokazać jej ze mi zależy tylko ze to spowoduje ze ona znowu mnie oleje Czy powinienem poczekać na jej kroki aby doceniła stratę ? A może powinienem pokazać się z nowa koleżanką bo kiedyś ona robiła mi pretensje ze mam nowa koleżankę. Dajcie porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach