Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćówa

proszę o radę

Polecane posty

Gość gośćówa

Witam. Mam problem z moim MŻ. Ja mam 20 on 25 lat. Jesteśmy razem 3 lata a od pół roku jesteśmy rodzicami. od jakiegoś czasu ON nie poświęca nam uwagi. Pracuje na 3 zmiany a po pracy ma mnustwo bezsensownych zajęć tj. gra w piłkę czy siatke, chodzenie na ryby (gdzie zdarzają sie w tutejszej rzece okazy na 5cm :/ ) wożenie się samochodem, chodzenie z wykrywaczem metali, gra na komputerze w beznadziejne czołgi i oczywiście obowiązkowy czas dla swojej ekipy praktycznie codziennie. Nam zazwyczaj poświeca 1-2h dziennie. Mieszkamy u niego z jego rodzeństwem gdzie jego dwie siostry nienawidza mnie jak psa. Nie mam nikogo do kogo mogła bym pójść. awantury,proszenie czy płacz nie pomogły... Nie wiem co mam zrobić? Prosze o radę...

Gość gość
Świetnie nadawał by się na mojego kumpla. Gram w tanki, uwielbiam łowić ryby i też zaiwaniam z wykrywką. Daj mi jego nick z czołgów to się zgadamy:-)

Gość gość
chyba miał być TŻ, ale z opisu on bardziej jest TŻ swoich kumpli :-) młody i głupi ot co, nie dorósł ani do związku ani do bycia tatą

Gość gość
wybaczcie niedopatrzenie... TŻ oczywiście