Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny. Wracam z zakupów i widzę dwie kreski. Chodzi o to, że ta druga jest cieniutka jak włos i KRZYWA. Miała tak któraś z Was?

Gość gość
Oczywiscie,ze jesteś. We wczesnej ciazy na poczatku tez mialam taka niewidoczna

Gość gość
Wynik testu sprawdza się po 5 min, jak wtedy był negatywny to nie jesteś w ciąży

Gość gość
ja tez tak mialam zrobilam kolejny test po 3 dniach i juz byly piekne dwie kreski.

Witam z tego co piszesz to jesteś w ciąży jeżeli 2 kreska jest delikatnie zabarwiona to znaczy że jesteś w ciąży.pozdrawiam

Gość gość
tak jesteś w ciąży Mam 2 dzieci i też miałam takie bladziutkie kreseczki a może nawet i bledsze od twojej GRATULUJE !!!! dzieci to choć czasami męcząca to świetna sprawa

Gość gość
jesteś :-)

Gość gość
Nie wmawiajcie jej tu ciąży.To zwykły zaciek,albo wadliwy test. Skoro w czasie był negatywny to potem wynik jest nieważny. Robiłam te testy i zaraz ci pokarzę jak wygląda pozytywny

Gość gość
To może być wadliwy test więc dla pewności powtórz go.

Gość gość
U mnie takie testy wychodziły nawet wówczas gdy w ciązy nie bylam...taki wynik jest nie ważny jeśli pojawił się po upływie wyznaczonego czasu. Byłby pozytywny gdyby 2 kreska pokazała się w wyznaczonym czasie

Gość gość
Zrobiłam wiele testów i mi taki "zaciek" nigdy nie wyszedł jak w ciąży nie byłam, natomiast przy obu ciążach ten "zaciek" właśnie oznaczał, że jestem w ciąży.

Gość gość
ale z was idiotki oczywiście że autorka jest w ciaży To nie jest zaciek Moje pozytywne testy potrafiły wyjść po godzinie czasem 2 i była to ciąża Drugi pasek jest różowy więc test wykrył przeciwciała i tyle w temacie Autorko na spokojnie możesz się cieszyć jesteś w ciąży

Gość gość
tutaj jakby się przyjrzeć to i 3 kreski widać. Test do powtórki.Nie odczytuje się testu po kilku godzinach!!!!

Zrobiłam z rana test. Tak jak wczoraj wyszedł negatywny a po dłuższym czasie pojawiła się kreska ale biala i dużo cieńsza od od kontrolnej :|