Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćca

Mój partner ciągle mówi ze ma za małego!?

Polecane posty

Gość gośćca

Problem jest taki ze mój partner mnie dosłownie terroryzuje swoim gadaniem ,, mam za małego " ,, szkoda ze juz mi nie urośnie " ,, nie mam czym Cie zadowolić " mimo że to wszystko g****o prawda on ciągle wymyśla nowe teksty żebym wybuchła. Nie ma małego, jest dość spory, i duży. Ale nie on swoje. Do tej pory próbowałam mu tłumaczyć ale już mi się wymiotowac chce jak zaczyna. Mieszkamy razem i naprawdę każdego dnia słuchać o tym to można dostać p*****lca. Jest mi smutno ponieważ przez to wszystko nie mam ochoty na seks, zniechęca mnie. Pytanie do was panowie i panie co zrobić dalej tłumaczyć i znosić to wszystko czy wziąć największą patelnie i zrobić naleśniki z jego podobizna..?? Ręce opadają.

Gość gość
Cześć! Miałam podobny problem z moim misiem. Mówił, że fajnie gdyby miał większego penisa, byłoby mi przyjemniej :3 co robiłam? Przytulałam, inicjowałam zbliżenie, często robię lodzika, zapewniam ze jest idealnie dopasowany do mnie, ani za mały ani za duży, i na anal w sam raz :3 przytulaj i zapewniaj, wiem, masz już dość uświadamiania go, ale rób mu dobrze :)

Gość gość
To jest poprostu strasznie przykre. Robiłam to, przytulałam, całowałam wszystko co możliwe starałam się, nie on wraz. Juz mam powyżej tego. A kiedy ja mówię że jestem gruba albo coś wymyśle innego , jedyna jego reakcja to taka ze obrazi się z komentarzem ze jak mam tak mówić to mam się do niego nie odzywac.. A ja mam go pocieszać?

Gość Czwarteimperium
Pozostaje patelnia... :( Uderz tak żeby spłaszczyć mu nos. Zapomni o fiucie. Ciągle bedzie mówił o nosie. :)

Gość gość
Przytakuj mu.

Gość gość
przytaknij jemu i zapytaj co w związku z tym robimy jak i tak go kochasz :-)

Gość gość
Cenne rady. :-P