Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się całe życie wyglądac na 25 lat?

Polecane posty

Gość gość

i czy chcielibyście?

Gość gość
Jak umrzesz w wieku 25 lat to sie da:D🖐️

Gość gość
można, ale to spore nakłady finansowe:P

Gość gość
raczej się nie da, nawet jak nie masz zmarszczek to po innych rzeczach widać twój wiek, ja potrafię dobrze rozpoznawać wiek i żadna "wieczna 25 latka" się przede mną nie uchowa ;) nawet jak chodzi na kwasy i wciera sobie retinoidy jak opętana ;) a botoks to już w ogóle łatwizna do ropoznania

Gość gość
Jasne,na zdjęciach po odpowiednich przeróbkach

Gość gość
Botoks może zdziałać cuda, wypełni Twoje zmarszczki, wygładzi twarz i znacznie odmłodzi. Sama chodzę na zabieg wygładzania zmarszczek do gabinetu www.piotrromanczuk.pl i efekt jest bardzo zadowalający, zauważam znaczną różnicę, wyglądam młodziej i tak się też czuję

Gość gość
botoks nie wypełnia twarzy, botoks paraliżuje mięśnie twarz wypełnia kwas hialuronowy lub polimlekowy, zanim zaczniesz wrzucać spam naucz się czegoś w temacie

Gość gość
Na pewno nie całe życie, ale ja staram się regularnie chodzić do salonu kosmetycznego http://www.studioangel.pl/ na różnorakie zabiegi by jak najdłużej tak wyglądać. Daje to bardzo dobre efekty. :)

Gość annnakrakuska
Mi jakoś ciężko się zebrać do salonu kosmetycznego. Póki co stosuję domowe zabiegi, kilka tygodni temu koleżanka polecała mi kwas hialuronowy firmy Hepatica. Kupiłam, stosuję. Ku zdziwieniu widzę różnicę, szczególnie w nawilżeniu i elastyczności skóry. Mogłoby tak pozostać do minimum 50-tki <3

Gość gość
Warto chociażby spojrzeć na Shakire która chyba teraz będzie kończyła coś około 40 lat i co? wygląda nadal świeżo i młodo także sądze, że jak ma się dobre geny to długo się będzie wyglądało młodo. No a jeśli komuś się nie poszczęściło to pozostaje albo fotoodmładzanie lub laser frakcyjny (http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna).. No z mniej inwazyjnych zabiegów to im mniej kosmetyków kolorowych tym lepiej ;)

Gość gość
Nie da się. Nawet jak nie masz zmarszczek, to wiek i tak widać. Można wyglądać jedynie kilka lat młodziej.

Gość gość
NIestety nie :) Bo rysy twarzy sie nam zmieniaja, a nie tylko skora, ewentualnie jak sie przesadzi mozna wywolac efekt twarzy-maski, bez mimiki

Gość gość
Za to można wyglądać o kilka, a nawet do 20 lat mlodziej, ale to w przypadku np jesli ma sie z 60, a wyglada na 40 , sa takie gwiazdy

chciałabym ale się nie da. Tzn fajnie by było ale jako stara baba też będę dobrze wyglądać bo się ostrzyknę botoksem

Gość gość
Medycyna estetyczna może pomóc nam cały czas młodo wyglądać. Sama chodzę co jakiś czas na zabiegi do gabinetu www.drpernak.pl w Gdańsku. Dzięki nim wyglądam młodziej i czuję się lepiej w swojej skórze