Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaj66

pomozcie chce schudnąć !

Polecane posty

Gość karolaj66

Witam Chciałabym się dowiedzieć czy ćwicząc skalpel ewy chodakowskiej nie mając żadnej diety porostu mniej jeść niż się jadło wcześniej a jadłam dużo można schudnąć ? Ważę 66 kg chciałabym ważyć 58 mam 168cm pomóżcie

Gość karolaj66
Jakim cudem ? Na pewno NIESKUTECZNE i idiotyczne

Gość gość
autorko, nakleiłabym je na twoim miejscu na głowę.

Gość busia278
Plastry odchudzające nie działają tylko robią się zaczerwienienia na miejscu ich przyklejania;/ ja znalazłam swój złoty środek na wspomaganie odchudzania a jest nim African Mango http://szczupla-kobieta.pl

Gość zmień nawyki
jeśli bedziesz mniej jadła, może schudniesz z pół kilo, efekty nigdy nie będą spektakularne i co najważniejsze NIE BĘDĄ SIĘ UTRZYMYWAĆ, a przecież o to ci chodzi chyba? musisz przejsc na UWAGA: zdrową dietę. nie jest to trudna dieta do stosowania. ograniczasz cukier i wysoko przetworzone, oraz interesujesz się tym co jesz. przy takiej diecie nawet nie musisz się forsować za bardzo, bo nie sposób mieć nadwagę przy rozsądnej diecie.

Gość babyachtebaby
No to jesteś niezłym kaszalotem moja ma tyle samo wzrostu i waży 55 troszkę ma brzuszka ale za to tyleczek i nogi szczupłe jak wazyla 50 52 to była idealna ale nie narzekam nawet jej uwagi nie zwracam a jak by mi się tak upasla to bym jej kopa z***bal na rozpęd i nara moja rada przestań w********ac tyle i pojeździj na rowerze rolkach czy pobiegaj