Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natka787

Ciąża

Polecane posty

Hey. Piszę do was zdesperowana i mam nadzieję, że potraktujecie poważnie moje pytanie o co bardzo bym was prosiła. Do maja tego roku przyjmowałam tabletki anty. Tydzień temu po raz pierwszy od tamtego czasu miałam kontakt z mężczyzną, dotykanie itp, miał wytrysk na moje plecy. Uprawiałam też seks analny z nim. Lecz normalnego stosunku nie było, ani nie dotykał mnie tam palcami ,,brudnymi od s,,. Teraz jestem mocno zaniepokojona, ponieważ 7 dzień spóźnia mi się okres. Ostatnio mój cykl miał po tych pigułkach różny czas, pierwszy miesiąc 27 dni, a drugi 30, ale teraz jest już 36 dzień. Martwię się. Bardzo. Ostatnio miałam też dużo stresu, ale nie wiem dlaczego ta miesiączka nie idzie i obawiam się, że mogę być w ciąży chociaż to teoretycznie nie możliwe, Aha zaznaczę, że po wytrysku na plecy od razu się umyłam, czy jest możliwe, że plemniki mogły pod prysznicem ,,spłukać się,, na dół i tam działać? Bardzo proszę o opinię kobitki :

Gość gość
Czy wiesz kiedy twoja dziura była otwarta?

Gość gość
błagam. Serio. wejdz sobie do poradnika na stronie nxaturalnaplodnoc.pl i przeczytaj dostępne tam artykuły. Na pewno Ci się przyda. W linku usun x.