Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakadu24

Jak mam to rozumieć ??

Polecane posty

Gość kakadu24

Pracuję z facetem, który strasznie mi się podoba. Momentami mam wrażenie, że ja mu też - zagaduje mnie, łapie mnie za rękę, gdy przechodzi obok mojego biurka, a innym razem patrzy na mnie spode łba. Co z nim jest nie tak ? Wkurza mnie, ale jednocześnie cały czas o nim myślę..

Gość kakadu24
Dodam, że mam męża. Nie nazywajcie mnie zdzirą, bo nic złego nie robię. Facet z pracy wie, że jestem mężatką. Chciałam być fair wobec mojego małżonka.. Co prawda nam się nie układa (tu nie chodzi tylko o moje uczucia do gościa z pracy. Po prostu mąż mnie olewa i w ogóle nie poświęca mi czasu.). Od jakiegoś czasu chcę zmienić pracę, bo już nie mogę pracować z "nim". Nie chcę tego robić, ale muszę, by ratować swoje małżeństwo.. Powiedźcie mi tylko proszę, co mam o tym wszystkim myśleć ?? Facet się mną bawi, ja się niepotrzebnie nakręcam ? Może ze względu na męża się hamuje ??? Nie mogę przestać o tym myśleć.. Jak zaczynam go olewać i oschle traktować, facet z pracy zaczyna mnie słodko zagadywać itp.. Gdy ja się nakręcam, na nowo olewa. Co myśleć ??

Gość zava1
Bawi sie toba albo mu sie podobasz, ale z racji tego ze masz meza nie chce sie mieszac. Raz sie lamie i dlatego te otarcia reka itp, innym razam sie opamietuje i dlatego jest nieprzyjemny

Gość gość
Albo jest gejem, a Tobie wydaje się, że na Ciebie leci hehe