Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżejson1992

Jak zareagować na takie zachowanie dziewczyny?

Polecane posty

Witam, postaram się szybko opisać mój problem bez zbędnego przynudzania. Otóż jestem z dziewczyną 1,5 roku i wczoraj wpadłem na głupi pomysł sprawdzenia jej. W tym celu poprosiłem kolegę by wyslał do mojej smsa, w którym napisał że poznał ją tam 3 lata temu na jakichś urodzinach i że wtedy dała mu tam numer ale już nie pamięta, no nie ważne. Później ten kolega napisał że zaprasza ją na herbatę, a ona się zgodziła jak gdyby nigdy nic ;/ Zapytał kiedy ma czas, a ona podała mu jakiś termin i niby są tam umówieni. Wiem, że nie powinienem jej sprawdzać, ale trudno- stało się. No i teraz, co ja mam w takiej sytuacji zrobić? Jak się zachować? Pogadać z nią? Udawać, że nic się nie stało i czekać na rozwój sytuacji? A może zerwać? Co o tym sądzicie? Bardzo proszę o jakiekolwiek rady ;/

Gość gość
słabe, lepiej spróbuj z tą teściowa

Gość gość
Nie przejmuj sie a co ona ma być na smyczy. Jedna osoba jest do związku ale chce się poznawać nowych ludzi. Pozatym to jest dziewczyna, poznajecie się , szukacie czego chcecie. Wydaje mi się że ma prawo poznawać innych ludzi

Słabe? Ale co słabe? W sensie że prowokacja? Przysięgam, że nie trolluje i taka sytuacja naprawdę miała miejsce. No i teraz nie wiem co robić...proszę o poważne potraktowanie tematu.

Gość gość
hmm, to dziwne ze od razu zareagowała i się zgodziła, ale może po prostu było to w celach zwykło-koleżenskich? moze umów się z nią na ten sam dzień i wtedy zobaczysz co Ci powie.. jeżeli prawdę, ze napisał do niej jakiś 'kolega' i idzie się z nim spotkać to ok.. gorzej jak wymysli jakaś wymówkę..

Gość gość
śmierdzi prowokacją aż musiałem wietrzyć pokój:O

Jezu, ile razy mam powtarzać że to nie prowokacja- założyłem tu wątek po raz pierwszy. Jestem zdenerwowany a wy mnie takimi posądzeniami jeszcze bardziej irytujecie.

Gość gość
Idz na to spotkanie zamaiast kolegi i zobaczysz co ci powie.