Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłybyście 3 latce potargane jeansy do przedszkola?

Polecane posty

Gość gość

Upolowałam dla mojej Nikoli potargane jeansy! Nie ukrywam, że nie były tanie, bo były drogie :) Ale co tam, dla Nikolusi wszystko! Jej się nie podobają, bo dziewczynki tak nie chodzą, ale pokazuję jej, że ja też takie noszę. Do tego zakładam jej bluzeczkę NIKE, cudo. No i moje pytanie: czy mogę ją posyłać w nich do przedszkola? A tak na marginesie kupiłam sobie baby takie jeansy, że w miejscu dziur mam taką złotą siateczkę, jakbym miała pod spodem złote kabaretki. Mówię Wam, ale czad!!! Normalnie MOC!!!

Gość gość
No, jak Nikola to patologia i wszystko pasuje:D

Gość gość
Tylko wiesz zeby zestaw był idealny to jeszcze musisz Nikolce dokupić złoty pasek, złote buty i torebusie zeby wygladala superowo. Aaaa i koniecznie naloz jej mejkap i zrób fryzure, bo bez tego nie bedzie cool. Ale ta bluzeczka nike to pepek oczywiscie odkrywa?

Gość gość
Odkrywa, tak!! Dziękuję za porady, skorzystam! :*** A pochwalę się Wam, że kolczyki już miała w życiu płodowym, koleżanki pękały z zazdrości jak zobaczyły zdjęcia z USG na FB! A i zwycięski plemnik mojego męża miał już body NIKE, gdy mknął do mojego jajeczka odzianego w złoty łańcuch. Myślę teraz nad tatuażem, tylko nie wiem co wybrać. Zamówiłam też u szewca buty na obcasie ze złotej skóry. Cudo :*

Gość gość
konto na fb ma od 6 miesiąca życia ?

Gość gość
tak!!! I plemnik z którego powstała też ma tam konto.

Gość gość
i stringi na puci