Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam do kogo sie odezwac

Polecane posty

Gość gość

moge gadac co najwyzej do siebie samego. znajomych brak, mam tylko takich z ktorymi widze sie w pracy i znajomosc pozostaje tylko na czesc, jak sie masz i to wyszstko. bardzo chcialbym sie wygadac komus, cokolwiek miec w kims poparcie. nikt sie mna nie interesuje, to smutne. nie odpowiadaj na ten temat, chcialem to gdzies poprostu wyzucic, przepraszam

Gość gość
Pewnie sam ich od siebie odrzuciles, a teraz obudziles sie ze jednak i ty czasem potrzebujesz innego czlowieka do interakcji :p

Gość gość
Jestes introwertykiem, Autorze? Czy moze sa inne powody, np. mieszkanie na odludziu albo brak czasu?

Gość gość
Bardziej prawdopodobne, że odeszłeś od ludzi, nie miałeś dla nich czasu i dlatego też oni odsunęli się od Ciebie.

Gość gość
* odszedłeś.

Gość gość
Lol dziwak

Gość gość
Moze czas zmienic swoje zycie? :) Wez dzien wolnego jedz gdzies na wycieczke zagadaj do ludzi, baw sie i orzystaj z zycia! Moze zapisz sie na silownie? Lub zacznij robic cos co lubisz jak bieganie, uprawianie jakiegos innego sportu a poznasz przy tym nowych ludzi! Ja tez kiedys bylam w tej sytuacji chos mam 18 lat ale postanowilam dosyc i choc bylam bardzo wstydliwa zaczelam "otwierac sie na ludzi" i dzieki temu poznalam wsaniale osoby :)