Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy ćwiczące oceńcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Chcę się pozbyć "boczków" i poprawić stan mięśni brzucha oraz ujędrnić pośladki. Od miesiąca robię taki zestaw ćwiczeń: 30 przysiadów, 50 skrętoskłonów, 30 brzuszków skrętnych, 20 wymachów nóg leżąc na boku (po 20 na każdą nogę). Zauważyłam że pośladki się podniosłym, boczki zmalały ale chyba przybyło mi w udach :( Co dodać, co zmienić? Pomóżcie :)

Gość gość
Po 1 dodac rozgrzewke, dodac ciezar in co to jest 30 przysiadow. Powinnas zrobic ze 4 serie po 20. Albo 20 15 12 10 8...i tak reszte cwiczen tak samo a nie 20 tego 20 tamtego to zaden trening.ile to trwa 20 minut? A juz na samym poczatku zaczelabym od diety. Ogranicz cukier, kazdy nie tylko ten do kawy, owoce sporadycznir ew rano, nie wiem ile jesz wegli ile bialek. Jedz 4 5 razy dziennie. Ale nie byle co tylko zbinasowany posilek 60 gr bialek, 40 gram wegli i 10 gr tluszczow. Jak sobie to skomponujesz i czy to bedzie mieso czy serki czy makaro czy ryz droga wolna. Warzywa do oporu

Gość gość
Dziękuję. Dietę mam ustawioną, cukru nie używam w ogóle, sporadycznie miód do naturalnych słodyczy dla dziecka. Poprawię zestaw ćwiczeń, chodzi mi bardziej o konkretne wymodelowanie sylwetki niż zrzucenie większej nadwagi.