Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanie mojee

Polecane posty

Gość gość
Ale wy macie narąbane w głowach :o Jedna myśli że ktoś się pod nią podszywa. Odsyłam do słownika żeby sprawdziła znaczenie słowa "podszyw", bo ni w ząb tego nie rozumie. Druga twierdzi, że ktoś w jej imieniu zakłada tematy :D A trzeci lata po wszystkich tematach, wyzywa autorów i gada sama ze sobą żeby autorka przestałą zakąłdać denne tematu. :D Idzźcie sie wszystkie leczyć! :D

Gość zawsze sexy
15.53 to nie był zdawkowy SMS, ta wiadomość bolała

Gość gość
T wiadomosć bolała?.przecież Ty nawet nie wies co było w tej wiadomosci.On wszystkim odpisuje zdawkowe ok.

Gość gość
16.39 czy Ty nie rozumiesz że to nie jest o tym Twoim????? Jesteś nikomu nieznaną kobietą,nie nikt tutaj nie ma pojęcia kim jesteś Ty i ten Twoj facet :o nie podpisujesz się imieniem,nazwiskiem i adresem więc skąd ktoś ma wiedzieć kim jesteś????? Tu są tysiące użytkowników! A w Polsce jest około 38 milionów ludzi!!! Geografia się kłania.

Gość gość
Naprawdę myślisz że 19 milionów polskich kobiet lata za tym Twoim???? :D:D

Gość gość
16.45 to ja was uswiadamiam że idziecie złym tropem a wy mi tu wywijacie kota ogonem. I wszystko przekręcacie.Jaki ten moj ?.ja niemam zadnego mojego.!

Gość gość
Po pierwsze to ja żadnym tropem nie idę bo dzisiaj napisałam tu pierwszy raz. Skomentowałam tylko to co wy tu wpisujecie,wasze wnioski wyciągane z czapy są co najmniej dziwne :o To jest INTERNET a nie prywatna sieć domowa.Tu nikt nikogo nie zna. Użytkowników są tysiące co niesie za sobą tysiące historii, tysiące ludzi, pochodzących z tysięcy polskich miast i wsi.A Ty piszesz jakby każdy mieszkał koło Ciebie :o

Gość gość
Dokładnie jak wyżej. Poza tym autorce daleko do pasztetów i pustaków a raczej im do niej, więc teoria upadła :) Tu nie pisze nikt z chorzowa ;)

Gość gość
Wiadomo ze Anka tu nie piszr bo Anka tylko priv.i real.Natomias piszą tu Katarzynaa ropucha z Brennej i BozenaN z Gorek.