Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa Ona

Ciaza a praca. Pomocy!

Polecane posty

Gość Anonimowa Ona

Hej. Juz nie wiem co mam robic, mam spory problem! Potrzebuje porady. Od roku czasu utrzymuje sama kobiecie firme, za CALE 800zl wyplaty! Od poniedzialku do soboty, tylko dlatego ze myslalam ze bedzie lepiej.... Kobieta zeby nie tracic postanowila zatrudnic mnie na staz za rzekomom doplata, jak sie okazalo dalej mam az 800 zl ale z urzedu. Ona nie ponosi za mnie zadnych strat. Od pazdziernika ma mnie zatrudnic, ale pech chcial ze akurat teraz jestem w ciazy! W 3 miesiacu. Jak ona sie dowie to bedzie dla niej super okazja zeby nie zatudnic mnie i zaoszczedzic kase... Ale jak ja do 5msc wytrzymam w pracy jak juz sie staram opanowac... Wymiotuje, kreci mi sie w glowie, prace mam stojaca, nogi mi puchna... po 8 godz nie chce mi sie zyc. Bardzo sie boje stracic teraz prace... Maz dobrze zarabia, ale ja chce.byc samodzielna jednak nie chce zaszkodzic dziecku, ktore kosztuje. Do gina chodze prywatnie, juz z miesiaca na miesiac kosztuje mnie to 500zl z badaniami...

Gość Anonimowa Ona
Musze dodac ze ostatnio coraz wiecej robi mi problemow... ze za duzo zuzywam preparatow na KLIENTOW, ze za duzo papieru toaletowego, ze za duzo smieci.... to jest jakis absurd oszczedzac na wlasnych pieniadzach! A na koniec sluchajcie ZA MALO DLA NIEJ ZARABIAM bo ona doklada do intresu, gdzie nie placi za mnie zusu, gdzie nie daje mi wyplaty.... chore! Juz 3 razy oszukala mnie z zatrudnieniem. Jak juz dostalam zleceniowke to sie okazalo ze nie jestem ubezpieczona...