Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłam być molestowana?

Polecane posty

Gość gość

Nie do końca wiem od czego zacząć.. Heh. Ostatnio wracając do mnie dziwne wspomnienia z dzieciństwa, które sobie zagrzebałam bardzo głęboko. Powiedzcie mi, czy waszym zdaniem zachowania mojego ojca, które zaraz wymienię są normalne? 1. Przez dobrych kilka lat od urodzenia (prawie do końca przedszkola) kąpałam się z nim nago. Kazał mi myć swoje plecy etc. 2. Często kładł się koło mnie przy oglądaniu filmów i dotykał mnie po udzie zarzucając moją nogę na swoje. 3. Kilka razy przez przypadek widziałam, jak ogląda filmy erotyczne z tematyką nastolatek i dziewczynek 4. Bardzo lubił jak siedziałam mu na kolanach. 5. W pewnym momencie wykształcił się we mnie lęk w stosunku do niego. Skąd dokładnie pochodzi nie wiem, nie pamiętam.. Bardzo szybko jednak zaczełam się masturbować i mieć jakąś względną wiedze na tematy seksualne. Odgrywałam to w czasie zabaw, równocześnie brzydząc się penisów. Później bardzo długo unikałam kontaktów z mężczyznami czując do nich obrzydzenie. Stałam się osobą zamkniętą na otoczenie i nieufną. A przed ojcem zawsze czułam lęk. Czy możliwe, bym mogła paść ofiarą molestowania, tylko zepchnąć niewygodne fakty w podświadomość..? Proszę o szczere opinie

Gość gość
Prezentowanie treści erotycznych osobom poniżej 15 roku życia jest zabronione. Samo w sobie to można uznać za molestowanie. Mam na myśli te filmy.