Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside

Polecane posty

Gość gość
reszte dodałem tylko dla dramatyzmu

Gość gość
Ale wiesz,że nawet jak zdechna to po nich przyjdą następni,tak jak to ma się od wieków. Jedyne wyjście dla dobra ludzkości to zdrowomyslenie .

Gość gość
co nie zmienia faktu, że predzej sam odbiore rodzinie zycie iż pozwole na to zeby stała sie ich niewolnikami

Gość gość
no to zniszcze całą ludzkość żeby nie mieli już skąd i doką przyłazić. łącznie z ziemią i układem słonecznym.

Gość gość
Teraz to chyba każdy jest czyimś niewolnikiem :(

Gość gość
to zniszcze ludzkość żeby nie mieli już dokąd wracać i cały układ słoneczny na wypadek gdyby sie okazało zę sie gdzieś tam skitrali z jakimis przetrwalnikami przyszłych niewolników.

Gość gość
przykro mi że jesteś niewolnikiem

Gość gość
niech se rządzą swoją gołą doopą w próżni. powodzenia

Gość gość
No wiesz co? Ja się nie zgadzam :p

Gość gość
Heh mi też przykro ,ale już niedługo :)

Gość gość
co niedługo?

Gość gość
Mam nadzieję,że niedługo przyjdzie mi żyć poza systemem , z gola doopa na pustkowiu :p

Gość gość
nie ma takiej opcji. naliczajączynsz nawet chwastom na pustyni. jepać dekli. wolnosć albo smierć. koniec tematu

Gość gość
oni muszą rządzić. jak na swiecie znajduje sie chociazby jeden atom wodoru którego nie kontrolują to chodzą struci. poprzesttawiają wszystko do góry nogami, żeby sie do owego atomu dobrać i zamontować mu układ do zdalnego sterowania. są jak dzieci. niestety odziiedziczyli władze co w połączeniu z brakiem rozumu nie nadaje nadziei na spokojne życie poza ich wpływem

Gość gość
taki koorfa ogrodnik psychopata. jak trawa przestanie rosnąć tak jak to ustalili to włączaa sie alarm, automatyczny system kontroli i uaktywnia zdalnie sterowana broń sprzężona z monitoringiem po czym n*******lają w to źbło bombami atomowymi, gazami trującymi a dla pewności wysyłają jeszcze czołgi i piechote żeby pilnowała przez kolejne tysiąc lat aby nic tam nie wyrosło

Gość gość
w końcu cały ten system stanie sie automatyczny i autonomiczny bo to kolejna ich ambicja. jest nadzieja, ze wtedy w jakichś nieprzewidzianych w programie okolicznościach system zapiertoli samego ogrodnika.

Gość gość
Jeny ,ale z Ciebie czarnowidz :o

Gość gość
z tym pustkowiem to o co ci konkretnie chodziło?

Gość gość
konkretnie to wiem tylko ja i mój konononu

Gość gość
ze bedziesz sobie żyła gdzieś na zgliszczach cywilizacji i grobach ludzi, których wcześniej zamordowałaś udając gospodynie domową z american dream? no moze z troche bardziej zautomatyzowanym gospodarstwem domowym i dziwniejszym inwentarzem. mógłbym spytac po co to? tzn kooorfa co to za ambicja jest? bo moim zdaniem nie usprawiedliwia ludobójstwa.

Gość gość
kononononu? to twój wibrator na reaktor syntezy jądrowej?

Gość gość
a może napędzany zimna fuzją? i tak sobie planujesz ile lat tak zyć w nadziei, że sie nic nie zepsuje?

Gość gość
Sam widzisz co się dzieje w Europie ,ja nie chce w tym życie żyć ,uczestniczyć w tym wyścigu szczurów, tu już nie ma prawdziwych wartości, tylko pieniądz ponad wszystko. Chce żyć tak jak dyktuje natura,w naturze. Tu będzie tylko gorzej,niestety dopóki nie nazbieram kasy muszę się tu kisic i z każdym dniem czuje że umieram tu ,a ja chce żyć. Ale już mi niewiele brakuje by się stąd wynieść ,potem problemem będą tylko formalności i tego się boje .

Gość gość
Mamy gościa ,to nie ja pisalam

Gość gość
a dokąd planujesz sie wynieść?

Gość gość
Dlaczego mnie tak osadzasz?

Gość gość
Do kolebki przodków ,z pewnych względów więcej nie powiem, chyba rozumiesz ?

Gość gość
no to gościu mam dla ciebie przykrą informacje. nie pozwolą ci na niezalezne zycie na łonie natury. to ich gryzie. boją sie tego jak ognia. nie daj boże jeszcze będziesz szczęśliwa i ktoś sie o tym dowie. to mogłoby źle wpłynąc na morale niewolników. poza tym takie rejony sa przeznaczone na ich prywatne posiadłości. prędzej czy później cie stamtąd wysiudaja tak czy inaczej. poza tym kto to słyszał żeby człowiek sobie zył jak chce i w dodatku by niezalezny? takie rzeczy to tylko w reklamówkach playa

Gość gość
w afryce juz sie pozbywaja takich ludzi przy pomocy świętego billa gatesa i jego szczepionek. nie kooorfa nie moge o tym rozmawiać bo mnie c***j strzela. narazie

Gość gość
Nie wybieram się w ciemno i uwierz są na świecie szczęśliwi ludzie