Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice chcą zniszczyć mój związek

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie. Rodzice wiecznie robią mi awantury o to że za dużo czasu spędzam z dziewczyną, większość czasu pracuję. Ale oni tego nie widzą nie dostrzegają. Abstrahując od tego że mam 21 lat. Są obłudni i fałszywi. Gdy jadę do dziewczyny jest histeria typu. "kiedy wracasz? O której godzinie? " A gdy dajmy na to nie wrócę awantura po całości czyli moja wina bo pracuję i chce się spotkać z dziewczyną spędzić z nią czas po całodniowym tyraniu jak dziki wół w pracy ... żeby było jeszcze lepiej mój ojciec jest bezrobotny i nie chce nawet z domu wyjść żeby pracy poszukać nie mówiąc już o tym że całymi dniami w domu siedzi ,.... no ale winny zawsze ja będe

Gość gość
Tak, rodzice na pewno chcą zniszczyć twój święty związek, zniszczyć ciebie i w przyszłości zabić cię i przerobić na mydło. Ja bym tak zrobił, bo jesteś nieudanym , głupim smarkaczem, a 21 lat , to teoretycznie dorosłość

Gość gość
odezwał się 16 latek . CO zazdrość ściska ?

Gość gość
chcesz pisać takie tematy? nie tutaj tu mogą cię zjechać bo to forum to dno

Gość gość
Jeśli forum to dno, to po co tu jesteś?

Gość gość
Tak, ściska mnie zazdrość, bo masz jakąś dziewczynę [ nie pierwszą i nie ostatnią], bezrobotnego ojca, bezradność życiową i pretensje o wszystko. Moje WŁASNE życie, żona, dom bledną przy takim zerze. Przestań, wstydu oszczędź!

Cześć jeżeli rodzice Cię wkurzają to znajdź jakieś rozwiązanie zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji. Może wynajmij z dziewczyną mieszkanie wtedy będziesz usamodzielniony i będziesz miał spokój.Pozdrawiam

Gość gość
jedna normalna przynajmniej .. .