Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa jest kiepską nianią, czy uświadomić matkę tego dziecka?

Polecane posty

Gość gość
08:16 Babuniu krytykujesz synową, ale czy tylko matka odpowiada za dziecko??? Dlaczego twój syn przynosił ci brudne rzeczy, nie mógł ich wyprać i wyprasować, rzekomo nauczyłaś go czystości???

Gość gość
,,Otóz przynosił ze sobą reklamowkę z ciuszkami ktore nosiły slady zaschnięte z mleka,serka,jogurtów a inne tłuste.Jedne wyprane ,inne brudne,wszystko pomięte bez prasowania" i odpowiedz: ,,Wązne że sa razem i jest im dobrze,dobrze bo syn ogarnia dokładnie,mówię szczerze WSZYSTKO,to wyniósł z domu,tego nauczyłam swoich synów. Jestem z nich dumna. " i tyle w temacie droga babciu hipokrytko:)

Gość gość
To ja autorka, teściowa dalej obrabia dupę tej matce, chociaż dziecka już nie pilnuje od dawna, wiec na pewno ma parszywy charakter i lubi żyć życiem innych. Wczoraj krytykowała ją za to, że karmiła piersią i dziecko było blade, bo miała za mało wartościowe mleko! Nosz k... osoby kp wiedzą, że nie ma czegoś takiego jak słabe mleko...a bladym można być nie mając anemii, tylko taką karnację. Ale ma powód do obrabiania ludziom dupy. Teraz rozumiecie, dlaczego nic nie mówimy z meżem o naszym życiu? Bo skoro nie ma oporów pludrować o obcych, to tym bardziej o rodzinie mieli z nudów jezorem do obcuch.

Gość gość
A ja myślę,że żal ci d**e ściska,że tesciowa znalazła fuchę,w której sie nie narobi a zarobi.Pewnie ty z**********z za najnizsza krajowa a ona nic nie robi i ma polowe.Hahahaha.Pewnie tez ci żal,bo byś wolała miec darmowa nianke,a tesciowa ci odmowila,bo wolala iść za 600 zl i nic nie robic.Ja tez bym nie chciała zajmować sie dzieckiem takiej synowej.

Gość gość
A ja myślę, ze nie potrafisz czytac :) wyrażnie napisałam, że teściowa została wywalona z tej fuchy oraz że ja nigdy bym jej nie dała swego dziecka pod opiekę bo to fleja. A co do moich zarobków to zdziwiłabyś się, odłożyłam tyle, aby być na wychowawczym i starczało na wszysktko.