Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rampampam

Kopyto wielbłąda!

Polecane posty

Gość Rampampam

Siedzę i czytam głupoty, które znajomi udostępniają na FB, wchodzę w jakis link, a oczom mym ukazuje się tzw "wielbłądzie kopyto", kto nie wie czym jest owe kopytko to nakierowuje na google grafikę tudzież wikipedię. I o zgrozo! na ubraniu w sumie mi się cos takiego nigdy nie zrobilo, jednakze z tego co zauwazylam wargi sromowe wieksze faktycznie sa hmm... inne? wieksze niz byc powinny? takie jakby wiecej w nich tkanki bylo, a przeciez jestem szczupla, o co tutaj chodzi?! No i jako, że cipka zawsze moim kompleksem była ze względu na jej wygląd to teraz dobili mnie jeszcze tym kopytem -.-. I dlatego pytam, czy naprawdę wieksze wargi was tak obrzydzają? bo czytajac komentarze to po prostu myslalam, ze wyjde z siebie.

Gość gość
To cudo natury uwielbiam !

Gość gość
Ja mam tak samo i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby się tym przejmować. Może to banał, ale jeśli Ty siebie nie akceptujesz, inni też tego nie zrobią. Nie pytaj ludzi czy to jest fajne, ładne i ok, bo zawsze znajdzie się jakiś znawca/znawczyni, który Ci napisze, że to okropne i be.

Gość gość
to wcale nie jest okropne i be Wprost przeciwnie a w szczególnych sytauacjach zaprezentowanie takiego "kopytka" jest bardzo kręcące i sexy. Niedawno na grilu u znajomych, dość już późno uznaliśmy, że swoboda dopuszcza zdjęcie tunik - było bardzo gorąco. Pozostałam w legginsach i elastycznym topie frywolnie od czasu do czasu zdradzającym napięcie sutek. Do tego klimatu pasowało delikatne wcięcie w kroku - widoczne tylko jak stawałam prosto, ale wtedy wyraźnie zaznaczone bo legginsy były w koralowym kolorze. Z tyłu również pośladki były rozdzielone, wszyscy podkreślali że wyglądam niezwykle seksownie.

Gość gość
To jest atrybut kobiecości i nigdy bym nie powiedział, że to okropne czy coś takiego! Kobiece!