Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość gość

Podaj imie, date urodzenia i konkretne pytanie

Gość gość
czy wyjde za maz za mojego obecnego chlopaka? Alicja 21 07 1987

Gość gość
Tak, prawdopodobnie dojdzie dos lubu jdnak karty wksazuja na koniecznosc transformacji. Jest to zwiazane z uczuciami twojego chlopaka a takze pewnej osoby trzeciej, ktora poniekad uczestniczy w waszym zyciu i dziaal na wasza niekorzysc. Karty pokazaly ze chodzi o strasza kobiete - niekoniecznie tesciowa. Widze tez jego oddalenie sie co ma zwiazek z jaaks rodzinna afera.

Gość gość
Tak, prawdopodobnie dojdzie dos lubu jdnak karty wksazuja na koniecznosc transformacji. Jest to zwiazane z uczuciami twojego chlopaka a takze pewnej osoby trzeciej, ktora poniekad uczestniczy w waszym zyciu i dziaal na wasza niekorzysc. Karty pokazaly ze chodzi o strasza kobiete - niekoniecznie tesciowa. Widze tez jego oddalenie sie co ma zwiazek z jaaks rodzinna afera.

Gość gość
Renata 04,04,1988r Jak widzisz mój zwiazek z Rafałem ?Dziekuje

Gość gość
Renato, karty pokazaly mi dystans z twojej strony, jakbys sie od niego oddala i on to czuje i widzi. Wygkada na to jakbys sie zastanawiala nad tym zwiazkem czy ma sens itd. Byc moze stoisz przed jakims trydnym wyborem, ktorego dokonanie wiazaloby sie z zakonczeniem zwiazku? Mam wrazenie ze jest jakas kwetsia finansowa tutaj. tak jaby twoje uczucia byly poniekad tym dyktowane. Mozliwe ze dojdzie do sytuacji w ktorej bedziez jednak chciala go zostawic. Z jego strony natomiast bardzo mozlwie oswiadczyny. Wyszla mi karta malzenstwa oraz szybkie dynamiczne dzialania Rafala. Byc moze do malzenstwa dojdzie - ale wszystko zalezy tu od ciebie Pozdrawiam

Gość Wrozka123
Renato, karty pokazaly mi dystans z twojej strony, jakbys sie od niego oddala i on to czuje i widzi. Wygkada na to jakbys sie zastanawiala nad tym zwiazkem czy ma sens itd. Byc moze stoisz przed jakims trydnym wyborem, ktorego dokonanie wiazaloby sie z zakonczeniem zwiazku? Mam wrazenie ze jest jakas kwetsia finansowa tutaj. tak jaby twoje uczucia byly poniekad tym dyktowane. Mozliwe ze dojdzie do sytuacji w ktorej bedziez jednak chciala go zostawic. Z jego strony natomiast bardzo mozlwie oswiadczyny. Wyszla mi karta malzenstwa oraz szybkie dynamiczne dzialania Rafala. Byc moze do malzenstwa dojdzie - ale wszystko zalezy tu od ciebie Pozdrawiam

Gość gość
Czy wyemigruję na stałe do Australii? Bartek 18.05.1995

Gość gość
Anna210878 czy zaufać mężowi

Gość gość
Joanna 12.06.1994 czy obecny partner da mi dziecko w najblizszym czasie? CZy wybierze rodzine siostry zamiast zalozenia swojej

Gość gość
Joanna 17.09.92 czy jestem seksowna?

Gość gość
Kasia 04.06.1988 Czy moha sytuacja finansowa się polepszy?

Gość Wrozka123
Czy wyemigruję na stałe do Australii? Bartek 18.05.1995 Karty pokazaly ze jestes obecnie na etapie jakichs wielkich, znaczacych zmian. Te zmainy odnosza sie batdziej do zycia cuchowego, osoboswosci niz spraw materialnych. Karty wyraznie pokazaly ze jesli chcesz osiagnac swoj cel to bardzo wazne jest szybkie dzialanie i chlodny osad. Jestes w rozterce, jest strach przed nieznanym, ale widze tez tu jakas osobe, ktora ''stoi na przeszkodzie'' moze to byc osoba z ktora jestes w zwiazku lub tez ktos po prostu bardzo wanzy dla ciebie. Ostatnia karta decydujaca jest pozytywna wskazuje na spelnienie marzen, osiagniecie celu jednak bedzie sie to wiazalo z pewnym kompromisem. - widze tez wesole grono ludzi wokol ciebie, jakies swietowanie.

Gość Wrozka123
Anna210878 czy zaufać mężowi Czy ty lub twoj maz wybieracie sie niedlugo w jakas podroz? lub jestescie w trakcie dokonywania jakochs zmian? przeprowadzka itp? cos widze zwiazanegoz ruchem, zmiana miejsca pobytu, zmaieszkania. Widze tez cos zwiazanegoz pieniedzmi. CZy kwestia twojegoz aufania ma jakikolwiek z tym zwiazek? jakis konflikt interesow, pieniadze z dwoch zrodel, rozrzutnosc, hazard, ryzykowne dzialania finansowe. Ostatnia karta wskazala na obecnosc osoby tzeciej miedzy wami. Nie mowie tu o kochance, niekoniecznie musi byc to relacja uczuciowa. Ale jest ktos trzeci. Prosze sie temu blizej przyjrzec.

Gość Wrozka123
Joanna 12.06.1994 czy obecny partner da mi dziecko w najblizszym czasie? CZy wybierze rodzine siostry zamiast zalozenia swojej Z kart wynika, ze uwiklana jestes w jakas toksyczna sytuacje. Widze duzo bolu i zranienia. Jest jakas osoba w twoim otoczeniu, ktora ma autorytet - wyszla tu karta meska, ale niekoniecznie musi byc to mezczyzna. Z ta osoba zwiazana jest tez jakas tajemnica. Cos trzymane jest w sekrecie przed toba. Jesli o ciaze chodzi widze tu problemy. Odpowiadajac na twoje pytanie, nie nie widze ciazy w najblizszym czasie. Widze problemy zdrowotne odnosnie ciazy w przyszlosci, bardzo mozliwe, ze bedziesz musiala skorzystac z pomocy lekarskiej.

Gość gość
Maryla60482 Czy zwiaze sie z kims na stale?I zaloze jeszcze rodzine?